kazdy kto konczy 12 lat i jezdzi na hulajnodze powinien sie leczyc na glowe. on zdecydowanie bedzie musial

J🤬y dredziarz dobrze mu tak szkoda że go nie oskalpowało z tych dredów....

Ciekawe, czy przeżył. Typy przewracają się, walą głową o krawężnik i w kalendarz, a ten, nie dość, że z impetem w murek, to jeszcze poprawił o chodnik
Tytuł adekwatny i nawet z niewiadomych przyczyn trochę mi się typa zrobiło szkoda. Zresztą, idę spać, bo chyba p🤬lę głupoty

Jak przeżył to teraz pojeździ ale na wózku inwalidzkim

podpis użytkownika
Luja
luja27 napisał/a:
Jak przeżył to teraz pojeździ ale na wózku inwalidzkim
E tam nic mu nie jest.
piehtole_nie_robie napisał/a:
Ciekawe, czy przeżył. Typy przewracają się, walą głową o krawężnik i w kalendarz, a ten, nie dość, że z impetem w murek, to jeszcze poprawił o chodnik Tytuł adekwatny i nawet z niewiadomych przyczyn trochę mi się typa zrobiło szkoda. Zresztą, idę spać, bo chyba p🤬lę głupoty
Koleżka jeździ na hulajnodze. Mózg już przed wypadkiem mu nie był potrzebny patrząc na zachowania tych pajacy.
Skutecznie odcięło prąd.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
p🤬licie, siedzie przed kompem źle, jeździ źle, ćpa źle, długie włosy źle, wszystko k🤬a źle, kolejne pokolenie j🤬ych narzekaczy i do tego napinaczy rośnie, jak w tym kraju ma być k🤬a normalnie ?
po tym może nauczy jeździć się w kasku, a jak nie to jego wolna wola
po tym może nauczy jeździć się w kasku, a jak nie to jego wolna wola
@up
Dokładnie to samo miałem napisać, jeżeli tylko ktoś ma jakiekolwiek hobby, musi od razu zostać wyzywany na tym portalu. To już chyba taka tradycja.
Owszem, jeżeli ktoś robi coś kretyńskiego to jak najbardziej, jednak za samo robienie czegoś innego....no proszę
Dokładnie to samo miałem napisać, jeżeli tylko ktoś ma jakiekolwiek hobby, musi od razu zostać wyzywany na tym portalu. To już chyba taka tradycja.
Owszem, jeżeli ktoś robi coś kretyńskiego to jak najbardziej, jednak za samo robienie czegoś innego....no proszę
w końcu wbił sobie do głowy że trzeba w kasku jeździć.
podpis użytkownika
Lubie oczojebne avatary
werido napisał/a:
po co łebem tłuc. jak żeś by to i będziesz buc
też kasku nie używałeś ?