Kraśnicki sąd aresztował dzisiaj Dariusza Ż., podejrzanego o zamordowanie swojej matki. Głuchoniemy mężczyzna sam przyszedł na policję i na kartce napisał "zabiłem matkę”.
76-letnia kobieta zginęła 28 lipca od uderzeń kijem. Następnego dnia na policję przyszedł jej syn Dariusz. Mężczyzna jest głuchoniemy. Na kartce napisał "zabiłem matkę”. Policjanci pojechali do jego domu. Znaleźli zwłoki kobiety.
- Na przesłuchaniu przyznał się do zabójstwa – mówi Beata Syk-Jankowska, rzecznik Prokuratury Okręgowej w Lublinie.
dziennikwschodni.pl
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-08-01, 15:37
"Na przesłuchaniu przyznał się do zabójstwa" - Ależ oni go przesłuchali!!!
konto usunięte
2011-08-01, 15:53
Zabił bo się nie dogadali.
Cytat:
przesłuchanie wyglądało tak:
konto usunięte
2011-08-01, 18:26
hiperbolizacja napisał/a:
Pewnie wystarczyło kogoś znającego język migowy sprowadzić.
konto usunięte
2011-08-01, 23:54
@up
Po prostu im powiedział
tak długo go przesłuchiwali, że się chłop w końcu wygadał
hiperbolizacja napisał/a:
mieszkamnawsi napisał/a:
"Pewnie wystarczyło kogoś znającego język migowy sprowadzić. "
wydaje mi się ze to mogło być przepatrzenia
No co, że głuchoniemy to już zaraz niezaradny?
konto usunięte
2011-08-06, 21:05
może on po prostu nie słyszał ?
A ja głupi do końca myślałem, że to kawał wstawiłeś - "Przychodzi głuchy na policje..."
Głuchoniemi potrafią trochę mówić i czytać z ruchu ust. Można się dogadać, tylko to trochę dłużej potrwa ;p. Albo język migowy.
konto usunięte
2011-08-12, 23:03
konto usunięte
2011-08-12, 23:20
co wy z SADISYICA fAKT sobie urzadzacie??? to bylo w fakcie pare dni temu, p.s nie ma osob gluchoniemych... sa nieslyszace i dlatego nie mowia, poprostu nie wiedza jakie dzwieki musza zapodwac zeby bylo zrozumiale...