👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Cię na policję szmato zgłaszę". Wróżką nie jestem, ale coś mi się wydaje, że jak go matka do domu wołała to tak: "Adeś do doma! Zmień ciuciu! Jadziemy na wioś!".

z tymi samochodami to jest tak, że albo jeżdżą tym faktycznie kretyni albo normalni ludzie, ci drudzy mają często ten problem, że inne debile w innych samochodach niezależnie od marki dostają spazmów jak widzą bmw i muszą pokazać za wszelką cenę swoją wyższość, takie moje osobiste refleksje z posiadania dwóch egzemplarzy
Tak przy okazji, to sytuacja w której przy trzech pasach ruchu pojazdy ze skrajnych jednocześnie próbują zmienić na środkowy to bardzo problematyczna i źle zapisana w przepisach sytuacja. Pierwszeństwo ma oczywiście ten z prawej, ale niestety ten z lewej bardzo często nie ma szans zobaczyć tego z prawej. Akurat nie w tym przypadku, gdzie czarny samochód był trochę przed nim, ale gdyby były na tej samej wysokości + pasażer u zmieniającego pas z lewego na środkowy, który zasłania widok przez boczną szybę i kolizja gotowa. Sam się bardzo pilnuję przy takim manewrze, natomiast będąc na prawym nieraz musiałem zrezygnować ze zmiany na środkowy, bo ten z lewej też zmieniał i mnie nie widział. W takiej sytuacji pierwszeństwo powinien miec jednak pojazd z lewej, bo on ma ograniczoną widocznosć, a ten z prawej widzi doskonale co się dzieje.
nie ważne jak droga beemka, zawsze za kierownicą będzie siedział sebiks

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie