"Dzienniakrz" kłeczek wpadł na pomysł i przygotował program tak aby w pewnym momencie zrobić intrygę ze szpiegowaniem (w sensie, że wiecie: kamera w tajemniczym czerwonym aucie, z której jednocześnie obraz przecież widzimy) , a Macierewicz podchwycił temat i brnie dalej ze swoimi teoriami spiskowymi
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:23
I taki schizofreniczny paranoik rządził służbami w Polsce. W polityce obowiązuje selekcja negatywna, jak już do niczego się nie nadajesz i nawet zakład psychiatryczny ma cię dosyć na pewno jakaś partia cię przygarnie zwłaszcza że idealnie pasujesz do profilu intelektualnego jej wyborców.
Trzeba znać historię i techniki działania służb. Nie mówię o przygłupich filmach Partyka Wegi, tylko o wiedzy czerpanej z opracowań historyków.
np. youtube.com/@Leszek_Zebrowski/videos
np. youtube.com/@Leszek_Zebrowski/videos
Dobrze powiedział na koniec żeby nie mieć pretensji do tych co to realizują bo to są tylko ludzie zawodowi
pazuzu napisał/a:
To żadna manulpulacja, żaden fake ale widzę jesteś jak Antoni wszędzie spisek 🙂
Antoni, i PIS nie moja bajka. Ja odnoszę się tylko do dziwnie zmontowanego video.
Potem kłeczek oeabał Antkowi pęto? Antek lubi młodych niezbyt ogarniętych ślicznolicych chłoptasiów...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie