Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jebac_pedalarzy 2025-03-10, 9:57
Nazhir napisał/a:

Piękny film, tylko dlaczego kierowca Mazdy zatrzymał się w najważniejszym momencie?
Rozłóżmy film na czynniki pierwsze.
Najpierw pedalarz próbuje wymusić pierwszeństwo na samochodzie, bo chciał wjechać na przejście dla pieszych. Wg kodeksu drogowego, rowerzysta jest wtedy traktowany jako WŁACZAJĄCY się do ruchu, a więc powinien ustąpić pierwszeństwa samochodom.
Jednak samochodziarz się zatrzymuje, pedalarz schodzi z roweru, zaczyna się pruć, ale nagle staje się pieszym pragnącym wejść na przejście, więc kierowca ustępuje mu pierwszeństwa.
Wtedy do akcji włącza się motop🤬deusz i omija pojazd, który zatrzymał się przed przejściem dla pieszych celem ustąpienia pierwszeństwa. Po czym motop🤬deusz nagle zatrzymuje się przed maską samochodu, co również jest nielegalne, bo postój i zatrzymanie nie wynikające z warunków ruchu dopuszczalne jest jedynie przy krawędzi jezdni (prawej lub lewej).
Konkludując - to największe pasożyty polskich dróg - pedalarz i motop🤬deusz spowodowali napięcie na drodze i znając życie, to oni najbardziej się będą pruć do samochodziarza, że ten nie ogarnął sytuacji.
Sugestia - wysokie, wychowawcze mandaty dla pedalarzy i motop🤬deuszy.

Zajebiście wyjaśniłeś temat, dodam tylko od siebie że ten pedalarz to podrabianiec ponieważ prawdziwy rasowy pedalarz to c🤬l i zboczeniec przebrany w damskie obcisłe laikry. Tyle w temacie odemnie.

[ Dodano: 2025-03-10, 10:00 ]
Niestety pedalarz to podrabianiec, prawdziwy pedalarz to c🤬l i zwyrol przebrany w damskie obcisłe laikry. Udający kolarza i pedałującu ulicą gdy obok jest ścieżka dla rowerów.
Zgłoś
gdfgdf 2025-03-10, 10:15
Zadziałał odruch bezwarunkowy, jak zobaczył motop🤬dę przed maską to wcisnął gaz
Zgłoś
Sidyk 2025-03-10, 10:30
@213213

Co ty mi tu z dźepettem wyjeżdżasz? Różne nie rozumiecie sarkazmu to już wasz problem. Niech wam dzepetto wytłumaczy czym jest sarkazm i jak wykryć. .
Zgłoś
Gunter88 2025-03-10, 10:43 1
Zobaczył cygana z Gieksy to automatycznie gaz!
Zgłoś
niemamskarpet. 2025-03-10, 10:55 2
Sidyk napisał/a:

Na 100% gość na widok motop🤬deusza wcisnął gaz. Kto by tak nie postąpił?

jak czytam takie gówno to mi się paznokcie marszczą

podpis użytkownika

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-03-10, 12:16
Rycerz w skaju spadł z kibla. Wezwać znachora
Zgłoś
Sidyk 2025-03-10, 12:33
niemamskarpet. napisał/a:

jak czytam takie gówno to mi się paznokcie marszczą

Jest mi z tego powodu jeden c🤬j
Zgłoś
Krak 2025-03-10, 13:51
Nazhir napisał/a:

Sugestia - wysokie, wychowawcze mandaty dla pedalarzy i motop🤬deuszy.

Jakas nowa pedalska moda z tymi szalikami?
Jakby się motop🤬deusz nie angażował w pouczanie mazdziarza to by jeszcze pojeździł a tu cyk
A, jeszcze motop🤬deusz powinien dostać 1500pln mandatu + 15 pkt. za omijanie na przejściu dla pieszych
Zgłoś
KasztanowyLudzik 2025-03-10, 14:42 1
Krak napisał/a:

Jakas nowa pedalska moda z tymi szalikami?

Na mecz jechali więc stąd te szaliczki.

podpis użytkownika

╭∩╮( •̀_•́ )╭∩╮
Zgłoś
Sraj1 2025-03-10, 16:10 1
Wyjątkowe nagromadzenie kretynów na metr kwadratowy, a efekt widoczny na filmie.
Zgłoś
213213 2025-03-10, 17:11 2
Sidyk napisał/a:

@213213
Co ty mi tu z dźepettem wyjeżdżasz? Różne nie rozumiecie sarkazmu to już wasz problem. Niech wam dzepetto wytłumaczy czym jest sarkazm i jak wykryć. .

przecież mój komentarz to też sarkazm - i ten też.
Zgłoś
smc 2025-03-10, 21:17
Sami podludzie.

Jak można jeździć mazdą? Dziś chciałem kupić lexusa, ale to morze plastiku mnie odrzuciło.
Zgłoś
Eljot17 2025-03-11, 0:03
Wina rowerzysty, bo wjechał na przejście i jeszcze ryja pompuje na kierowcę,że mu nie ustąpił pierwszeństwa. Wwina motocyklisty bo nie wyprzedza sie na przejściu. Wina kierowcy bo nie zachował ostrożności, przyjął, że jeszcze sobie morde podrze na cyklistę i międzyczasie ruszy z p🤬dą, a tu zonk. Debil na motorze zamiast, jak już wyprzedził na przejściu zap🤬lać prosto, postanowił zobaczyć kto ma wiekszego rumaka i zajechał kierowcy drogę. Spotkanie trzech debili w jednym miejscu, to tak jak spotkanie trzech satelit na określenia punktu GPS. normalne jaja. A jakie rozstrzygnięcie to tu zawalił.
Zgłoś
Testoviron123456 2025-03-13, 14:28
pedalarz złamał przepisy jak i motop🤬da wyprzedzajac na przejściu
Zgłoś