📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

Zadziałał odruch bezwarunkowy, jak zobaczył motop🤬dę przed maską to wcisnął gaz
@213213
Co ty mi tu z dźepettem wyjeżdżasz? Różne nie rozumiecie sarkazmu to już wasz problem. Niech wam dzepetto wytłumaczy czym jest sarkazm i jak wykryć. .
Co ty mi tu z dźepettem wyjeżdżasz? Różne nie rozumiecie sarkazmu to już wasz problem. Niech wam dzepetto wytłumaczy czym jest sarkazm i jak wykryć. .

Nazhir napisał/a:
Sugestia - wysokie, wychowawcze mandaty dla pedalarzy i motop🤬deuszy.
Jakas nowa pedalska moda z tymi szalikami?
Jakby się motop🤬deusz nie angażował w pouczanie mazdziarza to by jeszcze pojeździł a tu cyk

A, jeszcze motop🤬deusz powinien dostać 1500pln mandatu + 15 pkt. za omijanie na przejściu dla pieszych
Krak napisał/a:
Jakas nowa pedalska moda z tymi szalikami?
Na mecz jechali więc stąd te szaliczki.
Wyjątkowe nagromadzenie kretynów na metr kwadratowy, a efekt widoczny na filmie.
Sidyk napisał/a:
@213213
przecież mój komentarz to też sarkazm - i ten też.
Sami podludzie.
Jak można jeździć mazdą? Dziś chciałem kupić lexusa, ale to morze plastiku mnie odrzuciło.
Jak można jeździć mazdą? Dziś chciałem kupić lexusa, ale to morze plastiku mnie odrzuciło.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie