👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cytat:
a wystarczyło pokrywką zakryć
Ojej, czy Ty nie wymagasz zbyt wiele od niektórych?

Masz racje Linekk, nie można od wszystkich wymagać logicznego myślenia

tip.top napisał/a:
Masz racje Linekk, nie można od wszystkich wymagać logicznego myślenia
![]()
Gdyby wszyscy myśleli logiczne nie było by co na sadola wrzucać

nie to, że sie znam na ichnim języku, ale w tym filmiku chodzi o to, zeby pokazać czym konczy sie gaszenie oleju wodą ;] albo nie wyczułem ironii w opisie

ja do dzis się dziwię, że udało mi się uniknąć spalenia ryja...piękne za to były malowidła na suficie :]

Dobrze, że wszystko dokładnie uwiecznili na kamerze. Ubezpieczyciel zapewne nie omieszka się o to nagranie upomnieć

im o to chodziło żeby pokazać co się dzieje jak dolejesz wody do płonącego oleju, tylko troche nie przemysleli co dalej

Wszystko byłoby "gut" gdyby nauczyli się czytać instrukcje...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie