📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

Jaki kraj, takie ciężarówki. Kierowcy mają nimi wjechać tylko pod górę. Nie ma cudów. Wsadzisz silnik sejczento do busa transportera, zrobisz zawieszenie z wozu drabiniastego i też trochę pojeździsz po prostym.
Antoni79 napisał/a:
Jaki kraj, takie ciężarówki. Kierowcy mają nimi wjechać tylko pod górę. Nie ma cudów. Wsadzisz silnik sejczento do busa transportera, zrobisz zawieszenie z wozu drabiniastego i też trochę pojeździsz po prostym.
Szanowny Antoni. Nie wiem czy masz jakieś pojecie o zawieszeniu „wozów drabiniastych” ale jestes w duzym bledzie. Wygoogluj sobie zanim napiszesz.
dżonyłojlker napisał/a:
To krzyżaki tak strzelają?
Nie , krzyżaka nigdy tak nie zerwie, chyba że jest uszkodzony ,i słychać go przy każdym ruszaniu. Ale tak to nie ma szans.
Pawehan napisał/a:
Nie , krzyżaka nigdy tak nie zerwie, chyba że jest uszkodzony ,i słychać go przy każdym ruszaniu. Ale tak to nie ma szans.
Ten na końcu ma wał urwany przy moście

dżonyłojlker napisał/a:
To krzyżaki tak strzelają?
Wał pierdyknął, a wiadomo, w takich ciężarówkach hamulce to tylko opcja dodatkowa, za którą bez sensu płacić
eliveruss napisał/a:
Wał pierdyknął, a wiadomo, w takich ciężarówkach hamulce to tylko opcja dodatkowa, za którą bez sensu płacić
Weź nie pisz głupot widocznie nigdy nie styrmałeś się ciężarowym pod stromą górę , gdy się ślizgasz i nagle stop i ściąga w dół . Hamulce możesz sobie wtedy w dupę kurde wsadzić . Jedynie możesz trzymać fajere prosto i w żadnym wypadku nie skręcać kierownicą w bok , Momo że kusi żeby to zrobić co widać na filmie. Wiem bo miałem tak nie raz , nie dwa i nie trzy i nie cztery . Tak jak pisze - hamulce w tyłek i tylko kierownicą możesz coś zdziałać.
Poza tym na dole trzeba się dobrze rozpędzić -gaz do dechy że aż wydech będzie się prostował .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie