Poseł na sejm obecnej kadencji jest chyba jedyną osobą, która nie zrozumiała pytania Konrada Berkowicza.
Konto usunięte
2013-02-11, 1:02
To nie tak, że nie rozumie, po prostu wyszła na jaw jego hipokryzja, więc zaczął zmieniać temat.
Konto usunięte
2013-02-11, 1:07
Cytat:
To nie tak, że nie rozumie, po prostu wyszła na jaw jego hipokryzja, więc zaczął zmieniać temat.
O nie, jak przystało na WOJUJĄCEGO ateistę, nie jest w stanie zrozumieć.
Konto usunięte
2013-02-11, 1:09
Konto usunięte
2013-02-11, 1:13
Cały program tak p🤬lił,wykręcał się od odpowiedzi itp, itd ... no ale w końcu to Ruch palikota - partia oświeceniowa
Konto usunięte
2013-02-11, 1:18
Każdy polityk w Polsce ma taką strategię, aby nie odpowiadać na zadane pytanie, tylko wałkować własne kwestie (najczęściej własną kampanie sukcesu). Jedynym wyjątkiem (jaki przychodzi mi na myśl) jest Janusz Korwin-Mikke, którego tłuszcza bierze za wariata tylko dlatego, że jest szczery (w świecie w którym ludzie preferują być okłamywani)
Konto usunięte
2013-02-11, 1:41
Prawie jak rozmowa z niepełnosprawnym, gość mówi do niego, zadaje sensowne pytania, a ten bełkocze i pier**li od rzeczy.
Typ nadaje się wyłącznie na sprzedawcę używanych telewizorów na wiejskim targowisku... Klepie te wyuczone, "postępowe" formułki niewiele się zastanawiając nad tym co w ogóle one znaczą. I to jest k🤬a poseł...
Na temat tych idiotów z ruchu palikmiota nie ma się co nawet wypowiadać. Mam nadzieję, że Ci którzy na nich głosowali spłoną k🤬a w piekle.
Ta panna siedząca na kanapie obok typa z mikrofonem, przypomina mi kategorię "Casting".
if ju noł łot aj min
podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Populizm i łganie powinno być tępione pięścią i butem. A Berkowicz mógł to zrobić temu lewackiemu śmierdzielowi na drodze wyjątku.
Niech założą fundacje wspomagającą rozwijanie technologi przeszczepów mózgu. Bo patrząc na liczbę ich wyborców i wyborców PO/PIS, mam wrażenie że Ci ludzie są niepełnosprawni umysłowo.
A przecież każdy ma prawo być szczęśliwy, mieć swój rozum na podstawie którego, takich karaluchów jak poślecie Palikota wyżej, nie brać na poważnie.
Widzę ze nowa prawica i do sadistica zaczęła zaglądać.... Ja p🤬le
Konto usunięte
2013-02-11, 3:50
Ja p🤬lę, jak zwykle j🤬e faszystowskie bladzie się zleciały.
I c🤬j wam do tego, że pan poseł Ryfiński p🤬li bez sensu i to takie kocopoły, że się r🤬ać odechciewa? Tylko dlatego, że ma postępowe poglądy się nad nim pastwicie, a sami jesteście sk🤬iałymi patałachami, którzy co najwyżej uczciwie pracują i mają normalne rodziny.
Odp🤬lcie się od niego, każdy ma prawo do bycia ograniczonym lewackim ścierwem.