No... a kto z Was potrafi wyrwać 3 Murzynów na raz?
podpis użytkownika
„Vanitas vanitatis et omnia vanitas!”
przecież ten program jest naciągany 70% to fikcja wystepuja tu studenci szkół teatralnych i inni z castingów a 99% ludzi wierzy w te brednie Polacy juz się robią jak Amerykanie łykają wszystko jak leci..
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
@up,
co nie zmienia faktu że mamy z czego się nabijać
A społeczeństwo głupieje, pff ^.^
co nie zmienia faktu że mamy z czego się nabijać

A społeczeństwo głupieje, pff ^.^
podpis użytkownika
"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu j🤬y"

biorąc pod uwagę popularność murzynów, to ciężko mi w to uwierzyć. prędzej murzyn wyrwie 3 kurewki. osobiście znam paru murzynów i za sk🤬ysyna nie mogę uwierzyć że niektóre plastikowe laleczki tak bardzo na nich lecą (niby wiadomo, murzyńska dzida plemienna, ale żeby aż tak?)
a jeśli ta panienka potrafi na raz obrobić 3 murzynów to musi mieć wielki rów.
a jeśli ta panienka potrafi na raz obrobić 3 murzynów to musi mieć wielki rów.
Może to pewnego rodzaju ukryty patriotyzm? Kobieta wiedząc, że jest nosicielem wirusa HIV celowo doprowadza do stosunków płciowych z cz🤬chami? Jest bohaterką! Probóje oczyścic nasze ziemie z napływowych. Niech zajmie się tez niemcami...
hehe, ale nie żeby ona była jakąś dz🤬ką czy cos ;p hehe. Co za Szmata nie dośc ze dala sie wyr🤬ać dla 3 to jeszcze dla murzynów. Do czego ten Świat zmierza ;(

Gdyby Hitler wygrał to by tego nie było, c🤬j że większość z nas by teraz wp🤬lała szczury chowając w kanałach.
chowając się*
chowając się*
mi tam program się podoba... jako studentowi
2-3h nagrań w studio i 45 zeta za statystę wpada

-zabrać jej polskie obywatelstwo
-wrzucić z kraju na zbity pysk
-zafundować jej zakaz wjazdu do kraju na zawsze
teraz może się k🤬ić nawet z całymi plemionami
-wrzucić z kraju na zbity pysk
-zafundować jej zakaz wjazdu do kraju na zawsze
teraz może się k🤬ić nawet z całymi plemionami
Każdy p🤬li, ale jakby ci ubrali peruke, ciemne bryle i dali 1000 zł za to ,że powiesz jakąs bajke to niejeden by poleciał. Ja też.
Cynkiel napisał/a:
Gdyby Hitler wygrał to by tego nie było, c🤬j że większość z nas by teraz wp🤬lała szczury chowając w kanałach.
chowając się*
Jak na ironię naziści wcielali pod koniec wojny murzynów do oddziałów.
podpis użytkownika
Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem k🤬a fest!