👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hoduje się zwierzęta. Uprawia rośliny...........
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Velture napisał/a:
Hoduje się zwierzęta. Uprawia rośliny...........
Warto najpierw zajrzeć, chociażby na Wikipedię --> hasło Hodowla.
Poza tym: dlaczego zakwalifikowałeś "bohatera" rysunku jako roślinę?

przecież taki burak to przynajmniej 50% obecnego społeczeństwa...

Nie rozumiem, rysunek przedstawiający Tuska i Leppera ale co to ma wspólnego z GMO?

Nie próbujcie dyskutować z lemingami, bandą zakompleksionego bydła bez wykształcenia.
Jack Daniel's napisał/a:
Nie rozumiem, czemu ludzie obawiają się GMO.
Zapraszam do lektury.

sadol.pl/gmo-swiat-wedlug-monsanto-vt105515.htm
Tak, tak, właśnie ta firma weszła dzięki naszej ustawie legalnie na pola rolników. Ale co ty możesz o tym wiedzieć, skoro nie wiesz jak rozróżnić młotka od kowadła.

tak przy okazji mi się przypomniało :
Jak najłatwiej wycisnąć sok z buraka ?
Wrzucić granat do BMW
Jak najłatwiej wycisnąć sok z buraka ?
Wrzucić granat do BMW

Nie wiem dlaczego, ale burak to raczej typ wyborcy największej partii opozycyjnej, charakteryzującego się kłótliwością i kołtuńską, zaściankową mentalnością. Chyba nie muszę wrzucać żadnych filmików ze spędów fanatyków partii Kaczysława Jarzyńskiego, ani przykładów ich wybitnych wpisów z portali informacyjnych? Znam trochę wyborców PO, którzy nie głosowali na tę partię dlatego, bo uważają Tonalda Duska za męża stanu, tylko dlatego że nie uważają Kaczysława za męża stanu i nie trawią mutantów umysłowwych w postaci Fochmana i Ciamarewicza, ani tej BURACKIEJ retoryki.
PS. Też nie rozumiem dlaczego ludzie tak ekscytują się tym GMO. Przecież i tak wszyscy umrzemy.
PS. Też nie rozumiem dlaczego ludzie tak ekscytują się tym GMO. Przecież i tak wszyscy umrzemy.

Cytat:
Nie wiem dlaczego, ale burak to raczej typ wyborcy największej partii opozycyjnej, charakteryzującego się kłótliwością i kołtuńską, zaściankową mentalnością
burak to typ wyborcy (partia tu nie ma znaczenia), który ma wyprany mózg i leci na pierwsze lepsze "sadzić palić zalegalizować''

@Koniec Świata, myślisz dokładnie tak, jak trzeba!
Podpisano: Adam Michnik
Podpisano: Adam Michnik

Dla mnie problemem jest arogancja władzy, która drażliwe społecznie ustawy próbuje przemycić za plecami wyborców. Temat ACTA niczego ich nie nauczył.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie