Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
Gnijący ząb
T3RMINATOR • 2017-10-23, 12:31
aż mnie zabolało od samego patrzenia jednocześnie powodując mdłości. Nie jestem ekspertem ale jak na moje to jakiś ropień na zębie lub tego co po nim pozostało
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2017-10-23, 12:47 6
ząb do rwania, nie nadaje się do kanałowego leczenia a pacjent ma zgorzel
Zgłoś
Jurny_Ziemniak 2017-10-23, 12:59 16
i takie filmy powinny w szkołach pokazywać. Nie dbasz o zęby to licz na takie coś.
Zgłoś
AmE2004 2017-10-23, 14:03 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BigDaddyD 2017-10-23, 15:09
Pacjent ma złamany ząb i tyle.
Zgłoś
konto usunięte 2017-10-23, 15:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-10-23, 16:04 9
Zgłoś
Alonso 2017-10-23, 17:05 1
Zgłoś
falloutt 2017-10-23, 17:07
Brakuje tam tylko robaczków.
Zgłoś
Bedejot 2017-10-23, 19:06
Ale bez robaków?!?
Zgłoś
konto usunięte 2017-10-23, 19:33 2
Na końcu widać wypełnienie pastą odkażającą, czyli jednak dentysta podjął się ratowania tego, co zostało po tym zębie.
Zgłoś
centur1 2017-10-23, 23:06 14
codzienność w gabinecie. Codziennie mam takie przypadki . ludzie generalnie nie zbają o zęby i przychodzą tylko gdy boli a wtedy najczęście jest już za póżno.
nie wiadomo czy ropień czy zgorzel bo nie ma pokazanego całego zdjęcia a to jest podstawą do diagnozy. lekarz pokazuje że wyglądający na zdrowy ząb jest cały rozłożony w środku . z wlasnej praktyki mam wiele takich zdjec ghdzie z pozornie całego zdrowego zęba zostaje mało co. jak będzie jakieś zaineteresowanie to postaram sie coś podrzucic.
Zgłoś
Nert 2017-10-24, 0:46 6
@up nie gadaj tylko wrzucaj na pewno będą chętni.
Zgłoś
Magnic 2017-10-24, 8:27 2
centur1 napisał/a:

codzienność w gabinecie. Codziennie mam takie przypadki . ludzie generalnie nie zbają o zęby i przychodzą tylko gdy boli a wtedy najczęście jest już za póżno.
nie wiadomo czy ropień czy zgorzel bo nie ma pokazanego całego zdjęcia a to jest podstawą do diagnozy. lekarz pokazuje że wyglądający na zdrowy ząb jest cały rozłożony w środku . z wlasnej praktyki mam wiele takich zdjec ghdzie z pozornie całego zdrowego zęba zostaje mało co. jak będzie jakieś zaineteresowanie to postaram sie coś podrzucic.

Taki z ciebie dentysta, a nawet nie wiesz na co patrzysz. Nawet sam tytuł ci to mówi. To jest niedopatrzenie po leczeniu kanałowym, czyli wina dentysty, a nie pacjenta. Ale wygodniej jest zwalić swoją niekompetencje na pacjenta, nie?
Zgłoś
Martines1979 2017-10-24, 12:49
Za material wlasny, browarek....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem