📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-08, 18:26
ząb do rwania, nie nadaje się do kanałowego leczenia a pacjent ma zgorzel
i takie filmy powinny w szkołach pokazywać. Nie dbasz o zęby to licz na takie coś.
Na końcu widać wypełnienie pastą odkażającą, czyli jednak dentysta podjął się ratowania tego, co zostało po tym zębie.
codzienność w gabinecie. Codziennie mam takie przypadki . ludzie generalnie nie zbają o zęby i przychodzą tylko gdy boli a wtedy najczęście jest już za póżno.
nie wiadomo czy ropień czy zgorzel bo nie ma pokazanego całego zdjęcia a to jest podstawą do diagnozy. lekarz pokazuje że wyglądający na zdrowy ząb jest cały rozłożony w środku . z wlasnej praktyki mam wiele takich zdjec ghdzie z pozornie całego zdrowego zęba zostaje mało co. jak będzie jakieś zaineteresowanie to postaram sie coś podrzucic.
nie wiadomo czy ropień czy zgorzel bo nie ma pokazanego całego zdjęcia a to jest podstawą do diagnozy. lekarz pokazuje że wyglądający na zdrowy ząb jest cały rozłożony w środku . z wlasnej praktyki mam wiele takich zdjec ghdzie z pozornie całego zdrowego zęba zostaje mało co. jak będzie jakieś zaineteresowanie to postaram sie coś podrzucic.
centur1 napisał/a:
codzienność w gabinecie. Codziennie mam takie przypadki . ludzie generalnie nie zbają o zęby i przychodzą tylko gdy boli a wtedy najczęście jest już za póżno.
Taki z ciebie dentysta, a nawet nie wiesz na co patrzysz. Nawet sam tytuł ci to mówi. To jest niedopatrzenie po leczeniu kanałowym, czyli wina dentysty, a nie pacjenta. Ale wygodniej jest zwalić swoją niekompetencje na pacjenta, nie?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie