Sk🤬iel nie sportowiec... Nasrałbym mu do tego czepka.
podpis użytkownika
Jaranie się lewactwem to pedalstwo, a palikmiot i tusek to ciota i c🤬j!
@Jad Kiełbasiany jesteś typowym przykładem jak łatwo można manipulować ludźmi. Ten gif jest tak samo prawdziwy jak materiały tvnu ;d
Świst napisał/a:
@Jad Kiełbasiany jesteś typowym przykładem jak łatwo można manipulować ludźmi. Ten gif jest tak samo prawdziwy jak materiały tvnu ;d
To materiał z tvn jest montowany ? Już nigdy więcej nie zagłosuję na Tuska

podpis użytkownika

Jad Kiełbasiany napisał/a:
To materiał z tvn jest montowany ? Już nigdy więcej nie zagłosuję na Tuska![]()
Ośmieszyłeś się i idziesz w zaparte. Jak następnym razem będziesz chciał srać do czepków, trumien czy innych tupolewów to przypomnij sobie tego gifa i zesraj się pod siebie. Pozdrawiam
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Ośmieszyłeś się i idziesz w zaparte. Jak następnym razem będziesz chciał srać do czepków, trumien czy innych tupolewów to przypomnij sobie tego gifa i zesraj się pod siebie. Pozdrawiam
Kolejny frustrat ?
podpis użytkownika

@up, panowie, dajcie sobie spokój
gif dobrze zlepiony, jak ktoś rzuci na szybko okiem to się oszuka. Ważne, że wszyscy wiemy, że Tusek to c🤬j

nie no nie dziwię się że parę osób się nabrało, koleś po lewej ewidentnie wygląda na finalistę olimpijskiego pływania...

co za debilni napinacze...
Mnie to rozbawiło i c🤬j mnie, czy to prawda czy fejk
Mnie to rozbawiło i c🤬j mnie, czy to prawda czy fejk

Haha, nie wierze, że ktokolwiek pomyślał, że to jest for real...
Dla takich cymbałów powinno się przeprowadzać test IQ przed pisaniem komentarzy.
Dla takich cymbałów powinno się przeprowadzać test IQ przed pisaniem komentarzy.