👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Jad Kiełbasiany jesteś typowym przykładem jak łatwo można manipulować ludźmi. Ten gif jest tak samo prawdziwy jak materiały tvnu ;d
Świst napisał/a:
@Jad Kiełbasiany jesteś typowym przykładem jak łatwo można manipulować ludźmi. Ten gif jest tak samo prawdziwy jak materiały tvnu ;d
To materiał z tvn jest montowany ? Już nigdy więcej nie zagłosuję na Tuska

Jad Kiełbasiany napisał/a:
To materiał z tvn jest montowany ? Już nigdy więcej nie zagłosuję na Tuska![]()
Ośmieszyłeś się i idziesz w zaparte. Jak następnym razem będziesz chciał srać do czepków, trumien czy innych tupolewów to przypomnij sobie tego gifa i zesraj się pod siebie. Pozdrawiam
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Ośmieszyłeś się i idziesz w zaparte. Jak następnym razem będziesz chciał srać do czepków, trumien czy innych tupolewów to przypomnij sobie tego gifa i zesraj się pod siebie. Pozdrawiam
Kolejny frustrat ?

nie no nie dziwię się że parę osób się nabrało, koleś po lewej ewidentnie wygląda na finalistę olimpijskiego pływania...

Haha, nie wierze, że ktokolwiek pomyślał, że to jest for real...
Dla takich cymbałów powinno się przeprowadzać test IQ przed pisaniem komentarzy.
Dla takich cymbałów powinno się przeprowadzać test IQ przed pisaniem komentarzy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie