📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Velture napisał/a:
Kto z was jest świadomy tego, że w tym roku nie ma dziury budżetowej? Pierwszy raz od blisko 30 lat.
Jest nawet nadwyżka 5mld.
Dziękuję, dobranoc.
Bo tak powiedział Morawiecki złotousty miszcz excela i kreatywnej księgowości?
Skoro jest nadwyżka to czemu nie dają tej kasy na 500+ tylko uściślają kryteria otrzymywania aby mniej ludzi dostało?
Po co radzwił zamyka szpitale zamiast dotować obecne?
Po co pomysł na podwyżkę paliwa?
Po co podwyżka ceny wody o 20%?
Po co podatek od handlu i banków?
Gdzie jest te 5 mld? Niech je dadzą na rozwój państwa! Na drogi, na wojsko, na policję, na służbę zdrowia, na oświatę. No chyba, że ich po prostu nie ma...
Ceniłem Twoje komentarze bo zawsze były śmiesznie i inteligentne. Nagle okazuje się, że jesteś zwykłym głąbem, który wierzy w propagandę reżimową

Czy mogę prosić administrację o zablokowanie użytkownika AleDlaczego na podstawie przepisów regulaminu?
Czy też może administracja to popierdółki a nie prawdziwi faceci?
Czy też może administracja to popierdółki a nie prawdziwi faceci?

@khalifa - nowy obrazek z centrali dostałeś? Za wklejenie go do posta dostajesz dodatkową kasę?

AleDlaczego napisał/a:
Za ile można kupić honor, wolność i godność polaka?
Za 500 złotych.
A laskę za ile zrobisz?
Cytat:
Za ile można kupić honor, wolność i godność polaka?
Za 500 złotych.
Za 500€ jeśli chodzi o ścisłość... tygodniowo....
Za te pieniądze ludzie walą drzwiami i oknami za granicę na zachód....
Tymczasem w Polsce... da się zarobić identyczne pieniądze.. przy dużo mniejszych wydatkach i mniejszym "wysiłku"

Dżizas_kurde napisał/a:
Za 500€ jeśli chodzi o ścisłość... tygodniowo....
Za te pieniądze ludzie walą drzwiami i oknami za granicę na zachód....
Tymczasem w Polsce... da się zarobić identyczne pieniądze.. przy dużo mniejszych wydatkach i mniejszym "wysiłku"
Identyczne pieniądze przy niższych kosztach utrzymania w ludzkich warunkach.

@up No ja się ciesze, że nie ma uchodźców. Przyjmij sobie paru byczków do domu i przestań płakać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie