📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Zadi_ napisał/a:
Jestem pewien że za 3-4 lata dostaniemy za to nobla z ekonomii w końcu to perpetum mobile rozdajesz 500 a zarabiasz 1000. Jak byś chciał trochę sam rozdać i spróbować rozwinąć swoją własną domową gospodarkę podam ci mój nr konta do przelewu.A że 500+ pchnęło gospodarkę do przodu
józekdeluxe napisał/a:
Czyli za więcej niż 500 to wszystko w porządku?
Obrazek
a gdzieś wyczytał/zobaczył że ja za KODem czy innym PO? Od kiedy jak coś nie jest czarne to musi być białe?
A co do poprzedniego postu i błędów w nim to sprawdźcie sobie moje wcześniejsze wpisy i ilość byków zamiast od razu ubliżać. Bo wyraziłem swoje zdanie.
Słoik wam w dupę
Wolę pis i nie dla 500 plus ale właśnie za to, że nie ściągneli inmigrantów. Lewackie ścierwa chcą nam zrobić kolejny majdan bo nie pasuje im obecna władza. I za kasę sorosa chcą wywołać zamieszki.
czy ja jestem jedynym na tej szanownej stronie, któremu zarówno opcje z prawa jak i lewa w Polskim sejmie nie odpowiadają?

jehehej napisał/a:
czy ja jestem jedynym na tej szanownej stronie, któremu zarówno opcje z prawa jak i lewa w Polskim sejmie nie odpowiadają?
W polsce nie ma ugrupowań lewa/prawa. Wszystkie są lewe.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie