👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kaczyści mają zmusić kablówki do udostępniania danych abonentów i tym samym wymusić pisiorski haracz. Jest jednak na to sposób, rejestrujemy dekoder na babcię/dziadka, która ukończyła 75 lat i jest zwolniona z płacenia na propagandówkę. Jeżeli ktoś nie ma rodziny, można użyć jakiegoś słupa.

silnybicu, PKB to suma wydanych pieniędzy... To tak jakbyś powiedział, że ktoś kto wiziął kredytu 300 tysięcy i wydał to w jednym roku na mieszkanie jest w lepszej kondycji finansowej od kogoś kto ze swoich 2000 tysięcy złotych miesięcznie odkłada 500 złotych, bo mieszka w domku na działce po dziadku. Ten pierwszy przecież wydał ponad 300 tysięcy, a ten drugi ledwo 18. W takim razie ten pierwszy jest w lepszej kondycji finansowej. Serio w to wierzysz?
Po powyższych postach widać jaki poziom zdebilnienia jest wśród Polaków. Myślałem, że tvp wzbudza tylko śmiech ale pisowcy idioci traktują to poważnie
Jakby ci to powiedziec.... kazda afera przebija afere Caracali... przeciez rzad na te Caracale nie wydal wlasnie ani zlotowki...
Taaaaaa......
Ani ciebie nei obrazilem, ani nic nie wtknalem, ty od ludzi od "debili", "fanatykow"...
W sumie jak kazdy wielbciel tuska....
Nie gadam z toba...
Ani ciebie nei obrazilem, ani nic nie wtknalem, ty od ludzi od "debili", "fanatykow"...
W sumie jak kazdy wielbciel tuska....
Nie gadam z toba...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie