znaczy co? Ten biedny dziennikarz nie będzie już musiał p🤬lić tylu kłamstw na zlecenie szefa?

glazurnik kontraktor przestał lapac sline niemieckich menedzerow w stanach?

BrianGriffin napisał/a:
Jak tam, wstaliście z kolan?
No chłopie, dawno się tak nie cieszyłem! Teraz zamiast się powiesić, chce jedynie pociąć się tępym, zardzewiałym nożem

Moja ulubiona tabliczka:
Chryzantemy złociste,
W półlitrówce po czystej,
Stoją na fortepianie,
I nie podlewa ich k🤬a nikt.

TB303 napisał/a:
No chłopie, dawno się tak nie cieszyłem! Teraz zamiast się powiesić, chce jedynie pociąć się tępym, zardzewiałym nożem![]()
Chryzantemy złociste,
W półlitrówce po czystej,
Stoją na fortepianie,
I nie podlewa ich k🤬a nikt.

TB303 napisał/a:
No chłopie, dawno się tak nie cieszyłem! Teraz zamiast się powiesić, chce jedynie pociąć się tępym, zardzewiałym nożem![]()
Szczęściem warto się dzielić. Masz kamerę? Ucieszymy się wszyscy

Jak mnie bawią ludzie p🤬lący "TVPis" z bólem dupska a jakoś przez 8 lat TVPo im nie przeszkadzało i teraz nagle wszyscy wielce zdziwieni, że telewizja państwowa jest zawsze przychylna większości rządzącej.
Dosłownie jak małe dzieci...
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Dosłownie jak małe dzieci...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

mi zarobki wzrosły o 50% względem zeszłego roku, także jak dla mnie to dobra zmiana. Pierwsza partia, która od zmiany systemu ujęła się za zwykłym zap🤬lającym człowiekiem. A wszyscy, którzy wieścili, że to koniec, że dyktatura, że zbankrutujemy, że olaboga niech się wp🤬lą teraz w beke
Velture napisał/a:
że telewizja państwowa jest zawsze przychylna większości rządzącej
Przyszedł nowy prezes, wyp🤬olił połowę załogi, drugą zapytał czy zgadzają się na rozkazy, wyp🤬olił nieposłusznych.
Telewizja PRZYCHYLNA większości rządzącej

podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.