1. 0:45 2xfajne cielęciny.
2. Zauważcie, że smerfy też oddały cześć tej rocznicy.
3. A tak poważnie - to super, że człowieki pamiętają, pozdrawiam Warszawę.
Wasz typ patrioty to osoba, która rzuca się na grupę uzbrojonych wrogów z cegłą w ręce, tylko po to aby dać wyraz swojemu uciemiężeniu (przy okazji powodując śmierć dziesiątek innych oraz zniszczenie wieloletniego dobytku pokoleń). Brawo, gdyby tylko tacy ludzie zawsze rządzili naszym krajem, to już byśmy nie istnieli.
Cytat:
Nie wiem jak Wy ale ja wolałbym zginąć podrzynając gardło jakiejś "najeźdżckiej" k***ie niż żyć w niewoli. Po za tym nikt nie zna wyniku bitwy.
No właśnie o tym mówię
@up
I g*wno zrobili, co było do przewidzenia. Nie tylko rzucili w ogień swoje życie, ale i życie tysięcy innych, którzy może nie mieli ochoty popełniać samobójstwa, wraz ze zniszczeniem dobytku pokoleń i stolicy.
Równie dobrze, w ramach protestu przeciwko temu, co dzisiaj dzieje się z Polską, mogę sobie podciąć żyły albo wysadzić się, by zabrać wraz ze sobą kilku biednych, ciemiężonych braci Polaków. Wow, cóż ze mnie za patriota! Po co robić coś sensownego i patrzeć w bardziej długofalowej perspektywie, jeżeli możemy po prostu się wszyscy pozabijać i pokazać, jak nam źle
konto usunięte
2013-08-02, 11:07
@up sensowna to by była wstrzemiezliwość seksualna twoich starych
konto usunięte
2013-08-02, 11:51
SoNyCS napisał/a:
Nie lubie warszawiaków ale co roku jak oglądam 1 sierpnia to co wyczynia się na ulicach, aż sie łezka kręci w oczku
Tyś chyba prawdziwego Warszawiaka nie poznał najwyraźniej
konto usunięte
2013-08-02, 13:57
POwstanie pajaców dla pajaców. Banda lemingów poszła się bić bo tak rozkazało "dowództwo". Hehe, jacy byli głupi kiedyś tacy są i teraz. Dobrze, że Ruscy nie weszli w te gówno, niech narwańcy mają za swoje.
Btw. jakiś idiota wcześniej pisał, że gdyby Polacy wygrali powstanie to RP nie byłaby satelitą ZSRR. Gówno prawda jełopy, polaczki jak i reszta bloku wschodniego była już wtedy oddana pod wpływy "wyzwoliciela". Dalej gloryfikujcie bandę pustych łbów którzy rzucili na pistolety maszynowe kilkunastoletnich naiwnych chłopaczków.
i tak większość przychodzi po to tylko by popatrzeć
konto usunięte
2013-08-03, 14:57
luka5z, typowy polaczek, wyciagniety sila z pgru.