Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeszcze nie wie, ze już zdechl. Zadnych szans na przeżycie.
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Driver19cm napisał/a:
Jeszcze nie wie, ze już zdechl. Zadnych szans na przeżycie.
Srałem. sram i będę srać, k🤬a mać.

Dziś mam gołąbki na obiad a o 17.00 do sąsiadki na drinka bo jej mąż ma na drugą zmianę
uch ale ona ma dupe piękną

obcokrajowiec napisał/a:
Dziś mam gołąbki na obiad a o 17.00 do sąsiadki na drinka bo jej mąż ma na drugą zmianę uch ale ona ma dupe piękną
Pozdrów mamę
Ważne, że ptak czysty.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Wyjątkowo niecierpliwa k🤬a. Te latające szczury z reguły czekają aż wyjedziesz z myjni, ten już chciał srać w trakcie.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.