Do zmniejszenia tarcia/oporów na transporterach my używamy wszelakich środków smarnych zarówno w płynie, smarów stałych jak i w aerozolu. Jak widać ta firma ma nieco odmienny sposób na prewencję zmniejszenie problemów wycierania się prowadnic/transporterów - stosując zapewne to co mają pod dostatkiem - gołębie.
podpis użytkownika
Kto czyni dobro, znajduje dobro.
Co tam że zwalcowany może ktoś skorzysta.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Ależ to piękne, już z 15 raz oglądam filmik.
Chcę takie coś na mój balkon, bardzo chcę...
Chcę takie coś na mój balkon, bardzo chcę...
Gołąb to najgłupsze zwierze, zaraz po antifiarzu.
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.

Ostatnio rozj🤬em na drodze bo te grube sk🤬ysyny sa juz tak leniwe ze wola zginac niz poleciec, ps. Efekt piorek w powietrzu na prawde istnieje

mi się jakimś cudem udało po tygodniu walki odstraszyć gołębie w budowaniu gniazda, ale ta taktyka z filmu, jest rewelacyjna , a co ważniejsze, wydaje się być bardzo skuteczna

Niedawno miałem problem z tymi sk🤬ysynami totalna inwazja Beztrosko bezcześciły mi swoimi odchodami mój kochany balkon a niekiedy pojawiało się gniazdko i jajeczka Raz jednemu przyp🤬oliłem z klapka bo był tak bezczelny że podziwiał jak palę sobie papieroska Moje rozwiązanie to siateczka z obi za 8 ziko kilka samoprzylepnych haczyków i sznureczek Może niezbyt trwałe rozwiązanie ale mam spokój

podpis użytkownika
\o/ \o/ \o/