Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wyszedł się schłodzić na deszczyk, upały dają się we znaki. Przygrzało w łepetynę i puściły hamulce.
Statystyczny pracujący Polak lub przedsiębiorca po wprowadzeniu kolejnego pakietu pomocowego.
Dwie opcje:
1.Pewno mąż za wcześnie wrócił z pracy i listonosz nie zdążył zabrać ubrań.....
2.Ma najlepszych kumpli z którymi poszedł ochłodzić się nad wodę a oni schowali mu łachy
1.Pewno mąż za wcześnie wrócił z pracy i listonosz nie zdążył zabrać ubrań.....
2.Ma najlepszych kumpli z którymi poszedł ochłodzić się nad wodę a oni schowali mu łachy

Uciekł z domu cudzego bo r🤬ał czyjąś żonę
Na dąbrowskiego szedł podwiozłem go
Zbysław napisał/a:
Uciekł z domu cudzego bo r🤬ał czyjąś żonę
Dobry człowiek. Trzeba pomagać innym bo nie wiadomo kiedy sami będziemy potrzebować pomocy.
Potwierdzam bo też nim rozmawiałem i sp🤬alal przed mężem kochanicy

vortexture napisał/a:
Dobry człowiek. Trzeba pomagać innym bo nie wiadomo kiedy sami będziemy potrzebować pomocy.
Jeśli istnieje Bóg to cię wynagrodzi za to w niebie człowieku.