I tak z pustymi k🤬ami trzeba postępować. Zobaczyła autko i już kisiel w gaciach.

Nie nie pieniądze się nie liczą najważniejsze jest wnętrze. Taaa... a mnie ch* obchodzi czy masz małe czy duże cycki.
Aerodynamiczny napisał/a:
Oczywiście że liczy się wnętrze, co z tego, że masz lambo jak masz je w najbiedniejszej wersjiNie nie pieniądze się nie liczą najważniejsze jest wnętrze. Taaa... a mnie ch* obchodzi czy masz małe czy duże cycki.

Blachara
szkoda ze jej miny nie pokazali tylko morde zakryli
masz 15 piwko niech leci na glowna :p

masz 15 piwko niech leci na glowna :p

"Najnowszy prank". K🤬a zdecyduj się w jakim języku w końcu piszesz because ja can't zrozumieć you.
Mógłby ktoś w skrócie przetłumaczyc na polski? Bo nie jestem najlepszy z angielskiego,a filmik w miare ciekawy się wydaje :l
@gajowy
Chciał od niej numer, zabrać ją na drinka, ona go olała. Więc się ładnie pożegnał, otworzył drzwi od Lambo, ona się zapytała czy to jego fura, on powiedział, że tak. Ona mu na to, że na dole jest jakaś knajpka i tam mogą skoczyć, a on jej powiedział, że nie lubi blachar i pojechał.
Chciał od niej numer, zabrać ją na drinka, ona go olała. Więc się ładnie pożegnał, otworzył drzwi od Lambo, ona się zapytała czy to jego fura, on powiedział, że tak. Ona mu na to, że na dole jest jakaś knajpka i tam mogą skoczyć, a on jej powiedział, że nie lubi blachar i pojechał.