Ciut? 7 sekund? Pewnie to kolejny "wycinek" z kompilacji 7 seconds videos...

k🤬a... ale po h🤬j?
powiedz mi po h🤬j krecic golebie?
k🤬a na calym p🤬lonym swiecie ludzie wiedza ze golebie ruszaja glowami jak poj🤬e
k🤬a na calym p🤬lonym swiecie ludzie wiedza ze golebie ruszaja glowami jak poj🤬e

Ahaaaa ! Czyli to są gołębie no no no. Piwko.
PS. Ciekawe gdzie Ty takie cudowne gołębie wytropiles ? hymm
PS. Ciekawe gdzie Ty takie cudowne gołębie wytropiles ? hymm

Un_Nem napisał/a:
k🤬a... ale po h🤬j?
k🤬a na calym p🤬lonym swiecie ludzie wiedza ze golebie ruszaja glowami jak poj🤬e![]()
Skąd u was, nieudacznicy życiowi, tyle nienawiści? Mnie to bawi, ciebie nie musi, tak więc jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to po prostu zamknij p🤬dę. Miłego wieczoru

@Esiusz sugerujesz że to nie są gołębie? jebnij się w czoło, nie mam pytań...

ahah jak w wojsku xD a i tam nie wychodzi im to tak jak tym gołębiom XD
Hahaha
Monitor opluty
Aż sobie zassam Noc W Roxbury ^^

podpis użytkownika
Głupota nie zwalnia od myślenia.

76200 napisał/a:
Skąd u was, nieudacznicy życiowi, tyle nienawiści? Mnie to bawi, ciebie nie musi, tak więc jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to po prostu zamknij p🤬dę. Miłego wieczoru![]()
Uważaj na słowa.... jeszcze nie wieczór

Uwaga świeża historia z przed kilku dni (bardzo krotka)
Pewnego dnia wracałem sobie do domu i skręcałem w bramę. Kiedy już bylem u progu bramy coś mi powiedziało "spójrz w gore" tak jakby poczuł wzrok na moim ciele , jednak to nie był wzrok czyiś tylko dupa p🤬lonego gołębia i zobaczyłem ze ptaszysko robi prosto na moja głowę/ramie. W ostatniej sekundzie odskoczyłem- chyba już wiem jakie to uczucie oszukać przeznaczenie. Wróciłem dumny do domu.
Pewnego dnia wracałem sobie do domu i skręcałem w bramę. Kiedy już bylem u progu bramy coś mi powiedziało "spójrz w gore" tak jakby poczuł wzrok na moim ciele , jednak to nie był wzrok czyiś tylko dupa p🤬lonego gołębia i zobaczyłem ze ptaszysko robi prosto na moja głowę/ramie. W ostatniej sekundzie odskoczyłem- chyba już wiem jakie to uczucie oszukać przeznaczenie. Wróciłem dumny do domu.