Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Golf 2 I kręcenie bączków
P................i • 2013-07-24, 18:54

Ma moc bestia
A gimbazjada i synowie biedronia i tak powiedzą że golf to c🤬jnia
Zgłoś
p................2 2013-07-24, 19:00 8
dobra gdzie ten golf
Zgłoś
Tomcio666 2013-07-24, 19:12
"na ucho" 2JZ z Supry
Zgłoś
duzy_przemo 2013-07-24, 19:13 1
Dobre to Rallye ciekawe co siedzi pod maską
Zgłoś
KukizGDZ 2013-07-24, 19:17 1
Rallye z syncro cos mi sie wydaje to jest. Dobra bestyja
Zgłoś
P................i 2013-07-24, 19:22 3
duzy_przemo,
Opis mówi, że vr6 24v turbo, zajebista petarda
Zgłoś
~tip.top 2013-07-24, 19:25 73
Pącki napisał/a:

Opis mówi, że vr6 24v turbo, zajebista petarda

co nie zmienia faktu że to dalej golf

podpis użytkownika

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
T................h 2013-07-24, 19:47 13
tip.top, skończ p🤬lić. Uważasz ze lepsze są nowe plastikowozy z wyżyłowaną do granic mozliwości ogromną bestią o poj. 1,4? Nawet żeby to była Łada Ziguli i tak sie kręciła z takim dźwiękiem to nic bym nie mowił.
Zgłoś
~tip.top 2013-07-24, 19:51 57
ment200 napisał/a:

tip.top, skończ p🤬lić.

Chyba ktoś tu ma golfa

podpis użytkownika

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
z................j 2013-07-24, 19:56 1
Na deszczu to i dwutonowym walcem się tak obkręcisz jak to moja serdeczna koleżanka mówi:
Cytat:

robię z h🤬ja wiatrak

i faktycznie robi to samo co ten golf.
Zgłoś
P................i 2013-07-24, 20:02 8
tip.top, Do golfa przyp🤬alają się głownie użytkownicy komunikacji miejskiej niemiecki silnik nie do zaj🤬ia, mało pali, jest tani, wszędzie zaparkuje, custom pięknie się prezentuje, może służyć ponad 20 lat, zajebiste autko dla każdego, więc o c🤬j Tobie chodzi?
Zgłoś
~tip.top 2013-07-24, 20:09 12
Pącki napisał/a:

więc o c🤬j Tobie chodzi?

Mam prawo do własnego zdania na każdy temat... Podoba Ci się golf, gratuluję Może i silnik nie do zaj🤬ia, mało pali i jest tani, chwała mu za to. Ale niestety golf kojarzy się większości ludzi nie z tymi cechami lecz z ludźmi jacy nimi jeżdżą Oczywiście nie mam na myśli ogółu użytkowników tylko znaczniej większości.

podpis użytkownika

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
T................h 2013-07-24, 20:42
tip.top, Nie posiadam golfa jak dla mnie za szybko gniją.
Zgłoś
P................i 2013-07-24, 21:34
tip.top, Co prawda to prawda... kilku wieśniaków sk🤬isynów psuje reputacje golfiarzy, co nie zmienia faktu że zwykle podziwiają mój tylni zderzak i to niezbyt długo
Zgłoś
w................4 2013-07-24, 21:36 5
tip.top napisał/a:

co nie zmienia faktu że to dalej golf

To właśnie zmienia wszystko. Mogę się założyć że nie słyszałeś ryku VR6, nie jeździłeś taką a jedynie widziałeś golfa 1.6 w gazie na śrubie i myślisz, że to samo

Mogę się założyć, że jeździsz czymś znacznie gorszym i nie, nie mam golfa, ale mam dobry gust do motoryzacji.

tip.top napisał/a:

Ale niestety golf kojarzy się większości ludzi nie z tymi cechami lecz z ludźmi jacy nimi jeżdżą Oczywiście nie mam na myśli ogółu użytkowników tylko znaczniej większości.

A czy to ma jakiekolwiek znaczenie? samochód to samochód i ocenianie go po użytkownikach to moim zdaniem idiotyzm.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie