📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to jest golf r32? no to patrząc po liczniku jesli jest km/h to szalu nie robi, moj 14letni xm lepiej idzie

ładne R32
sam bym skatował takie autko
a ten silnik to nie wsadzili tam żeby jeździć do kościoła tylko dla dobrej zabawy !

Zwykłych wieśniaków nie stać by było na golfa IV R32 które kosztują ok. 40.000PLN
Jeśli ja planuje sobie kupic audi s8 d2 4.2 q to też jestem wieśniakiem ? Pytam z ciekawości
Dla jasności ten golf to jest R32 , nie żaden vr6 itp. tak wyglądają te silniki i mają taki fajny ryk . Na jubie jest wszystko.
Dla jasności ten golf to jest R32 , nie żaden vr6 itp. tak wyglądają te silniki i mają taki fajny ryk . Na jubie jest wszystko.
a co za problem aby wiesniak wyjechal do Angli Holandi, tam sami tacy bez jezyka, a pracuja
Ż__ się swieci ale twardo po garach daje, Ciekawe jak zabraknie benzyny czy ten z kamera tez bedzie sie tak smiał jak trzeba bedzie pchac na stacje

nie wiem czy jest sie czym chwalic... podejrzewam ze lepiej bym swojego grzechotnika rozbujal (diesla)
Nic specjalnego, dwa przygłupy w kupionym z pieniędzy za wykopki u Niemca golfie prują przez miasto ile fabryka dała. Sądząc po tym jaki iloraz inteligencji bije z ich twarzy i wypowiedzi oraz umiejętności kierowcy, które kończą się na deptaniu gazu do oporu prędzej czy później się zawiną na jakimś drzewie i potem będzie płacz rodziny i znajomych, jak to zginęli wspaniali, dobrze zapowiadający się chłopcy itd itp...
Licznik ma w milach, więc trochę zasuwa, ale co z tego że jara się taką szybką jazdą, jak to pewnie jest mistrz prostej... a potem do takich trzeba jeździć i wycinać ich z samochodów, pół biedy jak nikomu innemu krzywdy nie zrobią a tym bardziej nikogo nie zabije
jeśli mowa o wieśniakach w golfach to trzeba doliczyć do tej grupy audi. Coraz więcej buraków i itp jeździ starymi A8 które za grosze można kupić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie