👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja myślałem że będzie coś fajnego, jakaś eksplozja albo coś...
A tu idiota dostał auto z silnikiem 2.0

A tu idiota dostał auto z silnikiem 2.0

Ale kółkiem obraca jak rajdowiec. Jednym paluszkiem na mydełko fa albo jeszcze inaczej. A później w gazetach - "stracił panowanie nad kierownicą z niewyjaśnionych przyczyn" kierownica to nie ptaszek, żeby jedną ręką trzymać.

bujajcie dalej te swoje wyzylowane 1.1 turbo fire
normlane ze do predkosci ok 80 km kazde auto idzie podobnie ( nie mowie o tych autach ktore maja predkosc max w tych granicach). czy masz 70 koni czy 140 do pewnego poziomu bedzie podobnie, prawdziwa moc widac przy predkosci 120-140 jak dodajesz gazu
normlane ze do predkosci ok 80 km kazde auto idzie podobnie ( nie mowie o tych autach ktore maja predkosc max w tych granicach). czy masz 70 koni czy 140 do pewnego poziomu bedzie podobnie, prawdziwa moc widac przy predkosci 120-140 jak dodajesz gazu
Długo chłoptaś nie pojeździ jak będzie tak sobie jedną rączką trzymał ster.

Widze ze tu sami PRO lanserzy którzy nawet nie wiedzą co to za auto i dlaczego pokazane było pod maska...
golf IV R32 to popularny VR6 z 24V 3.2 pojemnosci i mocy 250 km w serii, jak widać dołożony jest kompresor co daje pewnie ok 350 km...
golf IV R32 to popularny VR6 z 24V 3.2 pojemnosci i mocy 250 km w serii, jak widać dołożony jest kompresor co daje pewnie ok 350 km...
R32 i mydełko Fa to się źle skończy! A jak mydełko się kończy to kierujemy nieudolnie kciukiem! Będzie hard

Gienek2 napisał/a:
taki golfik idzie w sumie jak bardzo dobry motorek
powiedzialbym że przyzwoity;) obok bardzo dobrego to ten golfik nawet nie przelatywal;p

Gienek2 napisał/a:
nie golf gri a raczej r32 jak miał na silniku ( chyba ze se sam przyczepił) a to jest najlepsza wersja golfa, na bank bije vr6
R32 nie jest przypadkiem następcą VR6? Poza tym, prezentowana na tym filmiku R32 jest dodatkowo uturbiona, więc jak to mawiają - gniecie suty.
Ale i tak nie zmienia to faktu, że Golfy to szajs

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie