To nie jest byle jaki golf! To golf w którego właściciel włożył więcej serca niż w was rodzice przez całe życie hejterzy! jeżdżący tico!
Jak dla mnie najładniejszy VW Golf !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-02-15, 22:56
i teraz nie wiadomo, czy wsadzał graty z golfa V do dwójki, czy obudował golfa V golfem dwójką
Miazga... Mi się podoba =D
ten fajniejszy, bo zrobiony w PL i przez pasjonata we własnym garażu
Tu szczegóły dla zainteresowanych:
racingforum.pl/index.php?showtopic=100379&st=0
jak to mówią "cudze chwalicie swego nie znacie"
Fajny. W Niemczech to sobie może jeździć na takim dropie, nie to co u nas, japy które spotykam ostatnio na drogach są wręcz nieprawdopodobne...
zapomniałem o stronie źródłowej oczywiście w języku niezrozumiałym
golf2tfsi.de/html/golf_2_tfsi.html
konto usunięte
2013-02-15, 23:13
To nadal tylko Volkswagen. Mimo, że fajny.
to i tak tylko bieda golf

tak jeżdżę oplem (insignią)
@Konto1981 czyli odpowiedzią niemieckiego Opla na niemieckiego VW ! Tylko ten "bieda" golf jest o niebo lepiej wykończony i zapewne wyposażony od Twojej (gnijącej) Insygni ;* Passat>Insygnia
Powiem tak że ma coś niepowtarzalnego coś co tylko ona ma na świecie, po to się tuninguje samochody. Również uwielbiam hot hatche sam jeżdżę takim Seat ibiza cupra 6L . Ale uważam że starcie takiego golfika który jest zrobiony od podstaw pod kierowcę (dodać stosunek mocy do masy (około 1000kg)) to i w zakrętach robi golfa V GTI czy Astrę opc! Nie znam na tyle niemieckiego a może po prostu nie opisuje czy są jakieś zmiany w silniku ale potencjał to on ma w serii 200 kucyków po tuningu to i z 400 ;D
Dobra, dobra, Golf to i tak Golf
Miałem golfa MK2 i sprzedałem jak miał 22 lata bo mi się nowszego samochodu zachciało. Problemów z nim nie było, nawet jak się coś popsuło to on dalej działał. Jest coś w starych VW, BMW, AUDI czy Mercedesie co każe wrócić do tej marki.
konto usunięte
2013-02-16, 0:52
Szkoda że nie TDI z czerwoną literką, wtedy to już byłby idealny samochód dla polskiej wiochy.