Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:17
konto usunięte 2014-01-06, 12:59
Xeno napisał/a:

Dla tych co się spinają że golf to samochód dla plebsu; pokażcie te swoje unikatowe civiki i focusy

ja już swój pokazywałem na sadolu. mało kiedy to robie podobnie jak inne osoby które nie muszą sie przechwalać jakiego to mają zajebistego golfa po tuningu
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-06, 13:18 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-06, 13:33
coś pięknego ? swoją dziewczyne tez nazywasz piękną ? ciekawe jak wygląda ...
Zgłoś
AnalTerror666 2014-01-06, 13:42 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-06, 13:50
Co to za gowniany region DGL , nie wiem gdzie ale tylko na wioskach tak "tuninguja" samochody
Zgłoś
meier 2014-01-06, 13:57 3
silnik fajny ale...
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-06, 13:59
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-06, 14:04 3
Zgłoś
TheMozg01 2014-01-06, 14:07 4
Zgłoś
Brzydkii 2014-01-06, 14:15 1
Zgłoś
graber 2014-01-06, 14:17 1
ale że po co on go myje? byl czysty
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-06, 14:24 6
Koleś z filmiku typowy lamusik ze wsi - wlasciciel golfa 4, dresik, czapeczka z daszkiem i najeczki
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-06, 14:32 1
Zgłoś
czerwo64 2014-01-06, 14:45 5
zawsze bedą mnie smieszyc zarowno Ci co krytykuja np golfy tutaj, jak i ci ktorzy daja sie im trolowac, to sa zbieracze piw, golf to najlepiej sprzedajacy sie samochod wrzechczasow w europie i 3 na swiecie, zalety mozna wymieniac bardzo dlugo, rownie dlugo mozna wstawiac foty wiesniacko potuningowanych golfów. czy komus sie podoba to kwestia gustu a o gustach sie nie rozmawia. Mnie wiesniackie tuningi tez irytuja, jestem zwolennikiem tak wygladajacych golfów, przentuje wlasnego VW Golf GTI, chyba w najbardziej poszukiwanej wersji przez milosnikow tego auta "20 Jahre" [na 20lecie silnika GTI z 1996] sam zmienilem tylko lampy bo stare były zaśniedziałe. Tylko oryginalne!

ps. avatarem sie nie sugerujcie i nie trolujcie bo mam tez Opla GTC wiec avatar ma charakter humorystyczny ;]
ps 2 Pani od najlepszego komenta chyba groge do kuchni zgubila ;p
ps 3 nie, nie nosze dresow ani czapeczki wole jeansy i chodze bez nakrycia głowy
Zgłoś
Archeolog 2014-01-06, 14:45
Na pierwszych ujęciach widać przeciętnego użytkownika Golwóf- prostacki dresik z białymi skarpetkami.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem