Golf
c................r
• 2012-11-11, 20:00
Dwóch golfistów chce szybko rozegrać partyjkę, ale przed nimi grają dwie kobiety, którym bardzo wolno idzie gra.
Jeden mówi do drugiego:
- Idź do nich i zapytaj, czy możemy je wyprzedzić?
Drugi poszedł, dochodzi do połowy, zatrzymuje się i szybko wraca.
- Co się stało?
- Słuchaj, ty musisz iść, bo jedna z nich to moja żona, a druga to moja kochanka! Nie mogę się z nimi równocześnie zobaczyć!
- OK, rozumiem, jasne.
Pierwszy poszedł, zatrzymał się w połowie i też szybko wrócił.
Drugi go pyta:
- No, co jest?
- Jaki ten świat mały...
k................z
2012-11-11, 21:38
Heh, k🤬a, to musieli być anglicy
b................0
2012-11-11, 21:45
na pewno nie rudzi^^
Najpierw idzie drugi a potem pierwszy... Całkiem logiczne
T................y
2012-11-11, 21:52
wynik: oboje mają żonę i kochankę która jest żoną tego drugiego
TajnyPaktCukierkowy napisał/a:
wynik: oboje mają żonę i kochankę która jest żoną tego drugiego
No shit Sherlock! Kto wymysla te suchary to wasze wlasne czy z internetu .
m................o
2012-11-11, 22:03
znając was drogie sadole/ki to pewnie obie kobiety mają penisa. ale mogę się mylić.
BongMan ma dwa konta?
@wiernosc, bo jak Jeden mówi do Drugiego, żeby poszedł to chyba idzie Drugi...
W................m
2012-11-11, 22:30
@ ScrepT
Twoja wersja jest bardziej logiczna. Nie zawsze przecież pierwszy znaczy pierwszy, a drugi znaczy drugi. Niektórzy po prostu na siłę próbują zabłysnąć inteligencją i logicznym myśleniem, ale niestety nie zawsze wychodzi.
"Jeden mówi do drugiego"... A jeśli miało by być logiczne to np. mówi pierwszy do drugiego albo drugi do pierwszego, wtedy to miało by sens. Wyrażenie jeden mówi do drugiego nie warunkuje kolejności i można by dalej napisać - pierwszy Z NICH poszedł ...
@wiernosc- twoj komentarz tak ociekal checia wykazania sie i, przy okazji, glupota, ze nie chce mi sie go nawet komentowac. Chcesz zapytac czemu wiec komentuje? By ponizyc idiote. Jesli nie wiesz ktorego nie zdziwie sie