Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
m................9 2017-05-10, 14:28
ma cele jak baba z wesela hłe hłe hłe

śmiejemy sie
Zgłoś
~Nei 2017-05-10, 14:40 7
myszkamiki69 napisał/a:

ma cele jak baba z wesela hłe hłe hłe

śmiejemy sie

Zgłoś
Loki's 2017-05-10, 15:05 7
up, ta ruda fajna

podpis użytkownika

"Matka ćpie, że wiesz?
Lepszy nic niż rydz.."
Zgłoś
Noside 2017-05-10, 15:08 1

*wbicie piłki do dołka po liczbie uderzeń o 1 mniejszej od wymaganej dla gry przy nim

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
P................k 2017-05-10, 17:40 2
Snajper*/strzelec wyborowy - Uzywajmy naszego ojczystego jezyka gdy tylko sie da, prosze uprzejmie, bo to jeden z najpiekniejszych jezykow na swiecie.
Zgłoś
~Nei 2017-05-10, 17:53 15
Pigwaranek napisał/a:

Snajper*/strzelec wyborowy - Uzywajmy naszego ojczystego jezyka gdy tylko sie da, prosze uprzejmie, bo to jeden z najpiekniejszych jezykow na swiecie.

Piszesz coś takiego nie używając polskich znaków?
Zgłoś
Noct 2017-05-10, 18:03 1
Pigwaranek napisał/a:

Zrob mi laske i pisz uzywajac polskich znakow, dziekuje
Zgłoś
Rangald 2017-05-10, 19:14
Noct napisał/a:

Zrob mi laske i pisz uzywajac polskich znakow, dziekuje

Ty również możesz zacząć pisać używając polskich znaków.
Zgłoś
P................ć 2017-05-10, 19:30 1
Uwaga powrót starych żartów

Zgłoś
SaveTheTrees 2017-05-10, 20:09
@Rangald
Cytat:

Ironia (grec. εἰρωνεία eironeía, dosłownie „przestawienie, pozorowanie“) – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy.

podpis użytkownika

Burn a book, save a tree!
Zgłoś
Thetus 2017-05-10, 20:52 5
Zgłoś
HellBoy666AVE 2017-05-11, 21:56 1
Pigwaranek napisał/a:

Jest jedna rzecz która niemiłosiernie mnie wk🤬ia. A konkretnie gdy ktoś próbuje być mądry a nie ma pojęcia o czym mówi. Snajper nie równa się k🤬a strzelec wyborowy. Jako żołnierza strasznie mnie to irytuje. Jeśli nie wierzysz mi, posłuchaj przynajmniej kilku słów od Pana generała Różańskiego.
Zgłoś