ma cele jak baba z wesela hłe hłe hłe
śmiejemy sie

podpis użytkownika
"Matka ćpie, że wiesz?Lepszy nic niż rydz.."

*wbicie piłki do dołka po liczbie uderzeń o 1 mniejszej od wymaganej dla gry przy nim
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.

Snajper*/strzelec wyborowy - Uzywajmy naszego ojczystego jezyka gdy tylko sie da, prosze uprzejmie, bo to jeden z najpiekniejszych jezykow na swiecie.
Piszesz coś takiego nie używając polskich znaków?
Snajper*/strzelec wyborowy - Uzywajmy naszego ojczystego jezyka gdy tylko sie da, prosze uprzejmie, bo to jeden z najpiekniejszych jezykow na swiecie.
Zrob mi laske i pisz uzywajac polskich znakow, dziekuje

Zrob mi laske i pisz uzywajac polskich znakow, dziekuje![]()
Ty również możesz zacząć pisać używając polskich znaków.

Ironia (grec. εἰρωνεία eironeía, dosłownie „przestawienie, pozorowanie“) – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy.
podpis użytkownika
Burn a book, save a tree!Snajper*/strzelec wyborowy - Uzywajmy naszego ojczystego jezyka gdy tylko sie da, prosze uprzejmie, bo to jeden z najpiekniejszych jezykow na swiecie.
Jest jedna rzecz która niemiłosiernie mnie wk🤬ia. A konkretnie gdy ktoś próbuje być mądry a nie ma pojęcia o czym mówi. Snajper nie równa się k🤬a strzelec wyborowy. Jako żołnierza strasznie mnie to irytuje. Jeśli nie wierzysz mi, posłuchaj przynajmniej kilku słów od Pana generała Różańskiego.