Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:13
Gołodupiec
~Velture • 2018-03-28, 6:01
Ponoć ktoś wraca do polski, ze zmywaka u abdula w uk, odwiedzić swojego chłopaka.
Źródło niestety nie podaje kto dokładnie.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CoJaTamKurwaWiem 2018-03-28, 6:04 15
o la la...
Zgłoś
~Velture 2018-03-28, 6:14
CoJaTamK🤬aWiem napisał/a:

o la la...

Ale dlaczego?

podpis użytkownika

Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2018-03-28, 6:21
Velture napisał/a:

Ale dlaczego?

A tego waginosceptyka już na szczęście nie ma z nami
Zgłoś
~Angel 2018-03-28, 8:22 7
Cytat:

CoJaTamK🤬aWiem napisał/a:

o la la...

Velture napisał/a:

Ale dlaczego?

Pewnie rozpoznał go po dupsku

podpis użytkownika

Zgłoś
p47 2018-03-28, 11:23 3
My wiemy kto wraca.
Zgłoś
~Velture 2018-03-28, 11:40 2
p47 napisał/a:

My wiemy kto wraca.

podpis użytkownika

Zgłoś
konto usunięte 2018-03-28, 13:04 9
Velture napisał/a:

Ponoć ktoś wraca do polski, ze zmywaka u abdula w uk, odwiedzić swojego chłopaka.

Można się śmiać, ale jak ktoś miał nieprzyjemność jechać na Wyspy lub z Wysp busem z naszymi rodakami, to wie, że większość zachowuje się jak zwierzęta. Ja raz musiałem wybrać ten środek transportu właśnie do UK to może gołodupca żdanego tam nie było, ale co te p🤬lone wieśniaki odp🤬lały to by można na Animal Planet pokazywać.
Zgłoś
~Velture 2018-03-28, 13:37 8
latino_lover napisał/a:

Można się śmiać, ale jak ktoś miał nieprzyjemność jechać na Wyspy lub z Wysp busem z naszymi rodakami, to wie, że większość zachowuje się jak zwierzęta. Ja raz musiałem wybrać ten środek transportu właśnie do UK to może gołodupca żdanego tam nie było, ale co te p🤬lone wieśniaki odp🤬lały to by można na Animal Planet pokazywać.

Dlatego niektórzy co na zmywaku w UK są tak plują na swój kraj z którym się nie utożsamiają.
Wiesz, ksiądz ich gw🤬cił i skończyli tylko podstawówkę w 10 lat.

Oczywiście są też bardzo dobrze wykształceni specjaliści (czy to z sektora medycznego, bankowego, budowlanego, marketingowego albo IT) ale 90% Polaków na wyspach to j🤬e bezmózgi co jadą zap🤬lać na zmywaku albo czyszczą kible za 1500 funtów bo sobie to na złotówki przeliczają i w zderzeniu z rzeczywistością wychodzi ich frustracja jak 100% hajsu wydają, żyją w gównianych warunkach wynajmując w kilka osób c🤬jowe mieszkanie i ani 1 funta sobie nie odkładają. I tak do usranej śmierci a do Polski nie wrócą bo tutaj by zarabiali podobnie tylko w przeliczniku 1zł=1funt.

No i tak u abdula siedzą w UK i szorują kible za najniższą krajową i dostają wk🤬ienia, że te magiczne 5-8 tysięcy złotych które sobie przeliczyli z funtów na c🤬ja im się w UK zdadzą.

podpis użytkownika

Zgłoś
konto usunięte 2018-03-28, 14:09 3
Velture napisał/a:

Dlatego niektórzy co na zmywaku w UK są tak plują na swój kraj z którym się nie utożsamiają.
Wiesz, ksiądz ich gw🤬cił i skończyli tylko podstawówkę w 10 lat.

Oczywiście są też bardzo dobrze wykształceni specjaliści (czy to z sektora medycznego, bankowego, budowlanego, marketingowego albo IT) ale 90% Polaków na wyspach to j🤬e bezmózgi co jadą zap🤬lać na zmywaku albo czyszczą kible za 1500 funtów bo sobie to na złotówki przeliczają i w zderzeniu z rzeczywistością wychodzi ich frustracja jak 100% hajsu wydają, żyją w gównianych warunkach wynajmując w kilka osób c🤬jowe mieszkanie i ani 1 funta sobie nie odkładają. I tak do usranej śmierci a do Polski nie wrócą bo tutaj by zarabiali podobnie tylko w przeliczniku 1zł=1funt.

No i tak u abdula siedzą w UK i szorują kible za najniższą krajową i dostają wk🤬ienia, że te magiczne 5-8 tysięcy złotych które sobie przeliczyli z funtów na c🤬ja im się w UK zdadzą.

Niestety to prawda.
Zgłoś
Essent 2018-03-28, 17:38 1
Upy Nie jest aż tak źle.Siedziałem w Anglii dwa i pół roku.Pracowałem w jakiejś fabryce na wyp🤬dowie przy montażu mebli kuchennych.Pracowałem,odkładałem choć ciężko było jak sk🤬ensyn ale udało mi się odłożyć na kawalerkę w mniejszym mieście.Bez jakiejkolwiek perspektywy nie ma co jechać za miedzę.Tak jak napisał velture są i tacy którzy chęcią zysku przeliczają już funty na złotówki w Polsce.Kto był to wie, że to inna inszość.
Zgłoś
saves 2018-03-28, 19:38 2
Tylko idiota przelicza waluty. To są tzw. "Jednostki płatnicze". Dzięki temu łatwo obliczyć siłę nabywczą naszej pensji i gdzie jest tańsze życie. Niemiec za swoje 1500 ojro kupi 1300 litrów paliwa, Polak za 2500zł jakieś 600. Dlatego wybitnie wk🤬ia mnie p🤬lenie w telewizorni, że w Polsce paliwo jest najtańsze w UE, ponieważ w przeliczeniu kosztuje np. 90 centów, a Niemiec płaci ojro.
Zgłoś
~Velture 2018-03-29, 2:10 1
saves napisał/a:

Tylko idiota przelicza waluty. To są tzw. "Jednostki płatnicze". Dzięki temu łatwo obliczyć siłę nabywczą naszej pensji i gdzie jest tańsze życie. Niemiec za swoje 1500 ojro kupi 1300 litrów paliwa, Polak za 2500zł jakieś 600. Dlatego wybitnie wk🤬ia mnie p🤬lenie w telewizorni, że w Polsce paliwo jest najtańsze w UE, ponieważ w przeliczeniu kosztuje np. 90 centów, a Niemiec płaci ojro.

No niestety idioci przeliczają i wyjeżdżają z polski mając w głowie "o k🤬a 8 tysięcy złotych miesięcznie".

Moja matka była pielęgniarką i wyjechała do UK bo jej koleżanka tam jechała i była praca w jakimś domu opieki za 1.5 tysiąca funtów (a to były czasy gdzie funt stał >6zł).
Koniec końców z tych wirtualnych 9 tysięcy złotych miesięcznie praktycznie 100% jej szło na horrendalne opłaty za mieszkanie, prąd, gaz, ubezpieczenie, paliwo, jedzenie itp. itd.

podpis użytkownika

Zgłoś
konto usunięte 2018-03-29, 12:56
Specjalnie się zalogowałem żeby dać piwko, j🤬 go
Zgłoś
Macias17 2018-03-29, 13:30
Velture napisał/a:

No niestety idioci przeliczają i wyjeżdżają z polski mając w głowie "o k🤬a 8 tysięcy złotych miesięcznie".

Moja matka była pielęgniarką i wyjechała do UK bo jej koleżanka tam jechała i była praca w jakimś domu opieki za 1.5 tysiąca funtów (a to były czasy gdzie funt stał >6zł).
Koniec końców z tych wirtualnych 9 tysięcy złotych miesięcznie praktycznie 100% jej szło na horrendalne opłaty za mieszkanie, prąd, gaz, ubezpieczenie, paliwo, jedzenie itp. itd.

Nie ładnie tak o mamie mówić. Samobója strzeliłeś chłopie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem