👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

k18t napisał/a:
down, w dodatku czarny
Żaden down. Gdybyś tak walczył z gołotą 2 razy i dostałbyś po worach też miałbyś głos jak kermit.

Nie moge wgrać filmu bo jest jakis błąd wiec daje link.
1 uderzenie:
/watch?v=HV8A7jCf4Cg&feature=youtu.be&t=2m48s
Natomiast 2 walka to juz soczyste uderzenia po worach:
/watch?v=Nha3JQOFjDo&feature=youtu.be&t=43m14s

njus napisał/a:
Żaden down. Gdybyś tak walczył z gołotą 2 razy i dostałbyś po worach też miałbyś głos jak kermit.![]()
Nie moge wgrać filmu bo jest jakis błąd wiec daje link.
1 uderzenie:
/watch?v=HV8A7jCf4Cg&feature=youtu.be&t=2m48s
Natomiast 2 walka to juz soczyste uderzenia po worach:
/watch?v=Nha3JQOFjDo&feature=youtu.be&t=43m14s
Kozacką jajecznicę mu zrobił

on chyba mówi m'kay, albo go Andrzej zapobiegawczo w potylice przed prezentacją zdzielił...

No to mam wiadomość z ostatniej chwili.... Nie jarajcie się do walki nie dojdzie w wyznaczonym terminie (3 listopad) Powodem odwołania jest kontuzja barku Bowa... A poza tym kto chciałby oglądać reżyserkę wrestlingu ?
Bowe to chyba jest porządnie upalony, albo po prostu zbyt często dostawał po głowie

oQo napisał/a:
Kozacką jajecznicę mu zrobił![]()
Golota to był dobry bokser tylko strasznie niepokorny i porywczy w ringu. Boksowal dobrze, brakowalo mu tylko troche trzeźwej oceny sytuacji i pomyslenia zanim cos zrobi. Co by o nim nie mowic nigdy juz po nim nie mielismy dobrego piesciarza w tej wadze i chyba dlugo nie bedziemy mieli ;|
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie