👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Dobrym koksem go faszerowal pruszkow skoro do tej pory takie zawiechy werbalne lapie
A tak serio to tyle co on juz cepow w zyciu na czosnek przytulil dziw bierze,ze stoi,chodzi a nawet probuje walczyc.Szacunek dla staruszka.Niech dojebie tego murzyna,a jaaak.

A tak serio to tyle co on juz cepow w zyciu na czosnek przytulil dziw bierze,ze stoi,chodzi a nawet probuje walczyc.Szacunek dla staruszka.Niech dojebie tego murzyna,a jaaak.
Szacun dla Andrzeja za te wszystkie lata, ale ostatnio z nim kojarzy mi się tylko to:
Andrzej zawsze będzie moim mistrzem. Za gówniarza miałem jego plakat na ścianie. Nawet zdjęcie obok plakatu miałem robiąc tą samą pozycje. To jest spoko gość i mimo że już nie jest tak zwinny jak kiedyś to nadal chce walczyć bo to jest całe jego życie. To jest prawdziwe poświęcenie dla pasji.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie