👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeden z najlepszych Polskich boxerów, jada po nim tylko gimbusy które nie znają historii jego walk (proponuję prześledzić i sie douczyć). Powiecie, że tiger czy inny Adamek jest lepszy to zastanówcie się z jakimi oni sławami boxu walczyli...
Gołota walczył z większością najlepszych boxerów świata i sam również do nich się zalicza.
Wielki człowiek, który wszedł wysoko niestety spadł i naród się odwrócił od niego.
Gołota walczył z większością najlepszych boxerów świata i sam również do nich się zalicza.
Wielki człowiek, który wszedł wysoko niestety spadł i naród się odwrócił od niego.

Matuch90 napisał/a:
Za młodzi jesteście, nie zrozumiecie.
No tak, mało kto dożywa wieku takiego jak Ty.
@~Anonymous~ pomyliłeś się,52 zwycięstwa,bo jeszcze pobił gostka pod remizą,przez co do Polski nie mógł wrócić.Bo jak tchórz do stanów uciekł,przed sprawą sądową,faktycznie bohater.

Mam szacunek dla gołoty za to kim był
nasi ojcowie wyli z emocji jakie przynosił im swoimi walkami
Pozdro Andrzej
nasi ojcowie wyli z emocji jakie przynosił im swoimi walkami
Pozdro Andrzej

Jeśli on jest nikim osiągając tyle to wy jesteście niżej od gówna.

Zuzuzuz, łeeeeee, koooottttt, yyyyy bleblebleeeeeeeebaaaaaaaaaaaaaa
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie