👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Się czepiają. Znałem kiedyś Andrzeja, ale alkohol i papierosy w młodym wieku doprowadziły go do śmierci.

"Pewnie nawet połowy tego co on nie osiągnąłeś w swoim życiu, więc chyba nie masz prawa go osądzać."
za to ty masz prawo mnie osądzać nie znając mnie?
haha - inteligencja górą
możesz podać rękę Andriu
za to ty masz prawo mnie osądzać nie znając mnie?
haha - inteligencja górą
możesz podać rękę Andriu
Szymborska go sponsorowała więc na brak gotówki nie mógł narzekać. A teraz jedno źródło kasy wygasło więc trzeba coś zacząć robić.

ffuunnkkyy walisz sloganami "nie znasz mnie a oceniasz". A ty znasz Andrzeja Gołotę osobiście? Wiesz jakim jest człowiekiem, co osiągnął? Czy tylko wyciągasz wnioski z tego co widziałeś w telewizji ? Kogoś można zbluzgać, opluć, ale już jak ktoś skrytykuje Ciebie to się oburzasz i krzyczysz.
I proponuję skupić się na pisaniu po polsku na forum polskojęzycznym ;]
I proponuję skupić się na pisaniu po polsku na forum polskojęzycznym ;]
dajmy andrzejowi namiar na ffuunnkkyy'ego i jego wypowiedź, bedzie materiał na harda

Czego to ludzie nie zrobią żeby przedłużyć swój zgon przed kamerami..... ten pisze wiersze ....... tamten tańczy z gwiazdami.....
jacy celebryci taki kraj:) i ludzie którzy chcą ich oglądać też

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie