Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
mikel1994 2012-03-29, 22:24
Jap🤬lę... A ja wychodząc na ring po 2 minutach potrafię opadać sił -.-

podpis użytkownika

"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu j🤬y"
Zgłoś
Apollon 2012-03-29, 22:36
Andrzej przetarł szlaki naszym "teraźniejszym" bokserom, walczył z najlepszymi pięściarzami na świecie nie będę twierdził, że walk nie sprzedawał jednak nikt mi nie powie, że Andrew nie potrafi walczyć!!!
Zgłoś
siwy989 2012-03-29, 22:59
oczy w łzach.. tyle
nie mogę uwierzyć , że on nie miał mistrza- przecież to jeden z najlepszych bokserów lat 90, gdyby tylko miał mocną psyche

podpis użytkownika

Zgłoś
A................i 2012-03-29, 23:07 3
Swoje w życiu wygrał, a to że czasami przegrywał... biorąc pod uwagę jego przeciwników, to żaden wstyd.
Zgłoś
L................h 2012-03-30, 0:06
Brudna, brudna walka ze strony Gołoty. Tamtego dnia, położył walkę którą miał w kieszeni. Miał chłop potencjał ale go zmarnował.

Poza tym lamerskim waleniem po jajach, to pare w łapach miał, trzeba przyznać.
Zgłoś
Nuck4d- 2012-03-30, 0:22
Tak czy siak, nak🤬iał ostro, wiadome było ze mu mozg wytłuką predzej czy pozniej, ale był najlepszy i to sie liczy. Nie ma nic za darmo. Teraz wszyscy mowia ze Gołota miernota etc., bo nie pamietaja czasow jak nak🤬iał, wtedy sie mogli pochwalić na świecie, za cene tego ze teraz ogłupiał, teraz to już nie mistrz tak?
Zgłoś
R................k 2012-03-30, 1:29
BongMan napisał/a:

To najlepszy polski pięściarz wszech czasów i jedyny polski sportowiec, który zrobił karierę w USA. Rozsławił nasz kraj w świecie boksu. Szacunek się należy.

Marek Piotrowski polecam
Zgłoś
elvese1 2012-03-30, 7:33
no cóż, moze nie wygrywał wszystkiego tak jakby wiekszosc fanów sobie wymarzyła, ale nigdy tanio skóry nie sprzedał
Zgłoś
Ż................y 2012-03-30, 10:19
Szybki był Andrzej jak na kategorię w której walczył, trzeba mu to oddać. Lewa prosta wymiatała!
Zgłoś
harvest 2012-03-30, 11:18
ja zawsze bede cenil golote za jego walki i za to ze mial ogwage i szanse stanac na ringu z takimi slawami jak: Lennox Lewis, Michael Grant, Riddick Bowe czy Mike Tyson. nikt sie nie umywa nawet w tej chwili do Goloty z tamtych czasow a myslenie ze jak sie przeskoczy na wyzsza wage przybierajac troche tluszczu a nie miesni i walka z Golota po 40-stce jest wyczynem to spoko. jakby ten "bokser" goral czy jak on sie zwie zstanol z Andrzejem na ringu w tych czasach co walczyl na filmie to nie wiem czy cokolwiek by z niego zostalo.

Panie Andrzeju szacun za wszystko i dla nas Polaków zawsze bedziesz Mistrzem. Amen
Zgłoś
dymion 2012-03-30, 19:11

podpis użytkownika

plum
Zgłoś
chilas 2012-03-30, 20:31
gdyby nie Pershing o ile dobrze pamiętam z Wołominu( chodzi mi o mafie) to gołota nie wszedłby nawet na ring. przecież był osobistym ochroniarzem jednego z największych mafiozów Polski.
Zgłoś
Mateusz_stg 2012-03-30, 21:32
I to się nazywa boks a nie jakieś miźanie się po twarzy.
Zgłoś
Robajson 2012-11-12, 15:01
Pamiętamy też te gorsze chwile Andrzeja

Zgłoś