Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Achujwamdotego 2021-11-17, 21:25 43
Kiedy podłącza ten drut kolczasty pod prad ?
Zgłoś
Strielok1 2021-11-17, 21:27 38
Niech przyjdą poranne przymrozki i polewać ścierwa wodą.
Zgłoś
BartoszGlowacki 2021-11-17, 22:05 2
Dooooobre ! Piwko
Zgłoś
Mzimu 2021-11-17, 22:13 10
Zgłoś
McQurwa 2021-11-17, 23:01 99

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
MatisMaju 2021-11-17, 23:19 4
A ciekawe czy są szczepieni na cokolwiek, może by im wpuścił jakąś choróbke na którą my byliśmy szczepieni za dziecka
Zgłoś
Miles87 2021-11-17, 23:40 3
Polaczki to sie k🤬a nigdy nie naucza od 1918 to samo. Cala konfederacja slynie z tego ze ich matki to k🤬y i maja problemy osobowosciowe. Dzieki j🤬ym pisiorom mamy k🤬a taka a nie inna sytuacje a na marszu szmat 11 flagi bilo-zielonych debili ktorych Pan Marszalem tlamsil. Jebac prawicowe gowno, onr, smroda z dupy i ludzi z wyksztalceniem podstawowym. Pewnie szczepionka to zlo nie? Potomkowie debili. C🤬j wam w p🤬dy.
Zgłoś
Marcinqqq 2021-11-17, 23:50 44
@McQurwa

co to za gość? bo nie wiem kto został moim nowym idolem

Miles87 napisał/a:

Polaczki to sie k🤬a nigdy nie naucza od 1918 to samo. Cala konfederacja slynie z tego ze ich matki to k🤬y i maja problemy osobowosciowe. Dzieki j🤬ym pisiorom mamy k🤬a taka a nie inna sytuacje a na marszu szmat 11 flagi bilo-zielonych debili ktorych Pan Marszalem tlamsil. Jebac prawicowe gowno, onr, smroda z dupy i ludzi z wyksztalceniem podstawowym. Pewnie szczepionka to zlo nie? Potomkowie debili. C🤬j wam w p🤬dy.

weź ty się jebnij w czoło idioto, bo p🤬lisz bez ładu i składu, bez żadnych argumentów, typowa patolska gatka
Zgłoś
KasiaKawa 2021-11-17, 23:59 5
@McQurwa

Nie wiem co to za gość ale już go lubie

Zgłoś
MigMagTig 2021-11-18, 0:17 3
twitter.com/i/status/1460577012817575943
Zgłoś
chlusniembousniem 2021-11-18, 0:33 6
KasiaKawa napisał/a:

@McQurwa

Dominik Tarczyński

pl.m.wikipedia.org/wiki/Dominik_Tarczy%C5%84ski
Zgłoś
0rion 2021-11-18, 0:35 30
Miles87 napisał/a:

Polaczki to sie k***a nigdy nie naucza od 1918 to samo. Cala konfederacja slynie z tego ze ich matki to k***y i maja problemy osobowosciowe. Dzieki j***nym pisiorom mamy k***a taka a nie inna sytuacje a na marszu szmat 11 flagi bilo-zielonych debili ktorych Pan Marszalem tlamsil. Jebac prawicowe gowno, onr, smroda z dupy i ludzi z wyksztalceniem podstawowym. Pewnie szczepionka to zlo nie? Potomkowie debili. ch*j wam w p*zdy.

zastanawia mnie, dlaczego niniejsza osoba, nie dostala dotychczas zadnego ostrzezenia w odniesieniu do swoich bestialskich wypowiedzi? jako uzytkownik portalu, nie po raz pierwszy spotykam sie jego prostackim i nisko wyrafinowanym sformulowaniem argumentacji. zgodnie z regulaminem strony - artykul 4 punkt 4.5 stwierdza iz...

" komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta."

dziekuje, dowidzenia.
Zgłoś
Kriski 2021-11-18, 1:00 2
0rion napisał/a:

zastanawia mnie, dlaczego niniejsza osoba, nie dostala dotychczas zadnego ostrzezenia w odniesieniu do swoich bestialskich wypowiedzi? jako uzytkownik portalu, nie po raz pierwszy spotykam sie jego prostackim i nisko wyrafinowanym sformulowaniem argumentacji. zgodnie z regulaminem strony - artykul 4 punkt 4.5 stwierdza iz...
" komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta."
dziekuje, dowidzenia.

Boją się admini sadola że im to coś (Miles87) w ich piwnicach charlie hebdo powtórzy .
Zgłoś
NataliaW 2021-11-18, 2:52
KasiaKawa napisał/a:

@McQurwa

K🤬sy wam uschną jak się dowiecie że to pisowiec.
I waginy zrosną jak się dowiecie że PO jest zdania 100procent innego(refuges welcome)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie