👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ten co nagrywał i koleś stojący parę metrów za rowerzystą wygrali życie
Nigdy nie zrozumiem idiotów wjeżdżających na skrzyżowanie bez upewnienia się, że pojazdy mające czerwone światło udzieliły im pierwszeństwa.
to jest jak w tym kawale
szwagier całe życie jeżdził na czerwonym i nic mu się nie stało
a dlaczego zatrzymujesz się na zielonym
bo szwagier może z boku wyjechać
szwagier całe życie jeżdził na czerwonym i nic mu się nie stało
a dlaczego zatrzymujesz się na zielonym
bo szwagier może z boku wyjechać

Poźne pomarańczowe i gaz do dechy a nie jak p🤬dusie ehehah o zielone lepiej się zatrzymam bo zaraz może być czerwone
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie