Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
VanHelsing 2013-03-03, 15:32
Dziwne. Brytyjki nie są brzydkie. Przynajmniej te które widziałem.
Zgłoś
RockyWood 2013-03-03, 16:02 5
@up to chyba widziałeś te w drogich pubach i restauracjach Londynu. W mniejszych miejscowościach szczupła kobieta to w 99% przypadków nie angielka, a 95% przypadków polka. Byłem, widziałem i tu google nie kłamie.

podpis użytkownika

Rock.
Zgłoś
Moby_Dick 2013-03-03, 16:38 4
VanHelsingPL napisał/a:

Dziwne. Brytyjki nie są brzydkie. Przynajmniej te które widziałem.

P🤬lisz! Brzydszej rasy płci żeńskiej nie widziałem niż "rodowite" angielki. Te co Ty widziałeś to zapewne mają mieszane korzenie. Albo od iluś lat w UK a Ty myślałeś, że to angielka. Są wyjątki oczywiście, ale większość to świński blond, piegowate, z talią cysterny. I z obrzydliwym k🤬a akcentem- zero kobiecości w głosie. Na 100 znajdziesz 3 fajne angielki - wychodząc na przeciętną ulicę. A jak wygląda fajnie to jak się odezwie to masz ochotę sp🤬alać. Ogólnie brzydkie są jak c🤬j. Procent brzydoty jest wyższy niż w Polsce bezrobocia!

podpis użytkownika

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
n................v 2013-03-03, 21:13
Co do angielek się nie wypowiem,ale byłem w Irlandii niedawno i powiem , że sytuacja jest podobna jak tutaj piszecie powyżej, jeśli już jakąś perłę się zobaczy w oceanie szajsu to zazwyczaj polka, a jeśli nie polka to ma pewnie polskie korzenie :]
Zgłoś
Els 2013-03-03, 21:34
Co się dziwić, w końcu wywodzą się od ludów germańskich.
Zgłoś
defcon1 2013-03-03, 21:38
Woman are? Angielska trudna język.

Ja na Wyspach bywałem parokrotnie i wprawdzie tak pięknych kobiet jak Polki to nie ma, ale generalnie też widziałem ładne dziewczyny.
Zgłoś
bobro 2013-03-03, 21:52
Są rude, racja

podpis użytkownika

Jeśli bycie przystojniakiem jest złe, to ja nie chce być dobry
Zgłoś
c................8 2013-03-03, 22:03
Brytyjki są łatwe to fakt
Zgłoś
slannesh 2013-03-03, 22:48
apropo google

Zgłoś
VanHelsing 2013-03-03, 23:32 2
Dick napisał/a:

P🤬lisz! Brzydszej rasy płci żeńskiej nie widziałem niż "rodowite" angielki. Te co Ty widziałeś to zapewne mają mieszane korzenie. Albo od iluś lat w UK a Ty myślałeś, że to angielka. Są wyjątki oczywiście, ale większość to świński blond, piegowate, z talią cysterny. I z obrzydliwym k🤬a akcentem- zero kobiecości w głosie. Na 100 znajdziesz 3 fajne angielki - wychodząc na przeciętną ulicę. A jak wygląda fajnie to jak się odezwie to masz ochotę sp🤬alać. Ogólnie brzydkie są jak c🤬j. Procent brzydoty jest wyższy niż w Polsce bezrobocia!

No rzeczywiście k🤬a, zero kobiecości.

Zgłoś
m................4 2013-03-04, 4:40 4
@up

Właśnie znalazłeś jedną z trzech możliwych na sto.
Zgłoś
s................g 2013-03-04, 9:34
co za p🤬lenie.
brytyjki sa bardzo ladne. owszem, inny typ urody- ale nadal bardzo ladne.
Zgłoś
VanHelsing 2013-03-04, 10:11
muciass124 napisał/a:

@up

Właśnie znalazłeś jedną z trzech możliwych na sto.

Chodziło o akcent.
Jedna na sto? To gdzie wy byliście? W oborach?...
Zgłoś
Els 2013-03-04, 13:36
@up rozumiem, że dziewczyna na filmiku ma mieć kobiecy akcent? Jest ładna, ale dopóki się nie odezwie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie