👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czekamy czekamy na kolejne, ciekawe czy to pierwsze to fejk

La Linea de la Concepcion, Spain
Las Champas, Mexico
North Coast of Estonia
Acquaresi, Sardinia
Bage, Brazil
Spain
Utsira, Norway
Sanday Island, Scotland

Las Champas, Mexico

North Coast of Estonia

Acquaresi, Sardinia

Bage, Brazil

Spain

Utsira, Norway

Sanday Island, Scotland

Pierwsze na bank fejk, ale za resztę piwko rzucam, choć w sieci pojawiły sie już dziesiątki dobrych fotek z tej aplikacji.

Wydaje mi sie ze zdjecia prawdziwe tylko przerobione PSem albo innym programem zeby ladnie wygladaly
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie