goo.gl/maps/DT7Y9
"Już jest ! Street View prosto z Bytomia, zapraszamy na pasjonującą podróż po sąsiedzku do królestwa ciawarów i patoli. Takie atrakcje na start

"
Nigdy nie byłem w bytomiu.
Dzięki tobie Papercut wiem że tam nigdy nie będę.
Ciągle czyściej niż we Wrocławiu
Oj tam oj tam. Byłem na Rodos i w centrum miasta widziałem też takich. Nie ma sie Bytom czym chwalić.
podpis użytkownika
Pić, j🤬 nie żałować. Bieda musi pofolgować
a to u mnie w centrum Łodzi...
podpis użytkownika
Biały Płomień Tańczący na Kurhanach Wrogów...
O k🤬a, stary. Dopiero teraz zaczynam rozumieć tę nagonkę na Bytom, Radom i resztę wiosek. To jest koszmarne, obróciłem się w Google Maps o 360stopni i widok jest druzgocący, czarnobyl k🤬a lepiej wygląda :<
S................i
2013-04-24, 11:13
Aż się dziwię, że mu kół i kamery z dachu nie podp🤬lili ale może jechał powyżej 50 km/h. Co do zdjęcia to chyba scena morderstwa - kolo butów nie ma !
i................a
2013-04-24, 11:58
Niestety takie kwiatki są w całej Polsce. Polecam tym, którzy będą wrzucali, że Bytom jest jednym wielkim syfem przejażdżkę po Łodzi, Lublinie, do mniejszych miast na Dolnym Śląsku (Wałbrzych, Nowa Ruda etc.). Problem dotyczy całej Polski. To jest zatrważające i smutne.
A tu dla tych niedouków co nic nie widzieli poza widokiem z własnego okna:
bytomski.pl/album.php
taki jest obraz Bytomia po kilkudziesięciu latach polskiej "władzy", ruscy zrobili swoje, potem nazwozili bambrów ze lwowa i okolic, teraz sypie się to co pozostało ze świetności tego pięknego niegdyś miasta, wielki żal...
bytom fajne miasto tylko bobrek i rozbark to dzielnice cudów
tymczasem po drugiej stronie ulicy baby urządziły sobie pogaduchy z jakimś żulem.
podpis użytkownika
Tekst podpisu:
Max. 250 znaków
Ogólnie objechałem tę całą miejscówę i nawet cyganie się trafili XD
k................5
2013-04-24, 12:29
ZE sie Google nie pozbyły kamer to az cud
a nad tymi gadającymi babami, dziadek w oknie dłubie w nosie...