No i stało się. Oto okrutnie brzydki zatruwacz krajobrazu ale za to jest w pełni automatyczny. NIe posiada żadnyck kierownic, pedałów tylko touchpada. To "cudo stworzyło Google
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
No i stało się. Oto okrutnie brzydki zatruwacz krajobrazu ale za to jest w pełni automatyczny. NIe posiada żadnyck kierownic, pedałów tylko touchpada. To "cudo stworzyło Google
Co to za frajda z jazdy autem, jak jesteś jak pasażer autobusu? Cała przyjemność jazdy samochodem polega na prowadzeniu go, a nie na siedzeniu i gapieniu się przez okna.
wreszcie będę mógł się spić, i pojadę sobie spokojnie do domu, nie przejmująć się o konsekwencję... miodzio
@pin
Jak będziesz miał prawko powyżej pięciu lat ( w zależności od częstotliwości jazdy) to frajda z prowadzenia się zmniejsza, a pojazd zaczyna służyć jako transport z punktu a do b.
Jak będziesz miał prawko powyżej pięciu lat ( w zależności od częstotliwości jazdy) to frajda z prowadzenia się zmniejsza, a pojazd zaczyna służyć jako transport z punktu a do b.
Mam prawko znacznie dłużej i nie tylko kat. B i jazda sprawia mi cały czas taką samą przyjemność. A jeżdżę dużo i głównie po Polsce, która jak wiadomo rajem drogowym nie jest.
Tak bardzo ufali swojemu wynalazkowi, że do testów wzięli margines społeczeństwa
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie