Piszczy k🤬a jakby go pies uj🤬 w kule....
na pewno po służbie wypnie się dla psa bo w końcu musi go wynagrodzić...

aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Dla mnie to wygląda na zoofilię...
Jesteś w błędzie, skoro to pies milicyjny, to jest to bardziej kazirodztwo. O zapchlonych gównach i ich właścicielach nie będę się wypowiadał bo nie mam kompetencji.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Good Boy w stosunku do psa kojarzy mi się tylko z tym
.

podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Niech ktoś sprawdzi jego stan psychiczny bo ma chyba nierówno pod kopułą..
Tu chodzi o wyciszenie psa. By wiedział że nie ma być cały czas agresywny

Nagle same eksperty się pojawiły. Owczarek prace traktuje jako nagrode ale trzeba ten instynkt radości z gryzienia ograniczać bo był zaj🤬 pół wioski bez powodu. (Film ze spotakania poligono z takim psem bardzo by mnie ubawił)
Sadolowi eksperci od szkoleń psów będą pouczać jak policja ma szkolić zwierzęta na służbę...
UP
Nikt tutaj nie poucza...
Tylko śmieszny jest głos tego policjanta. O przepraszam... bardziej pasuje "głosik".
To, że psa trzeba uspokoić to oczywiste, zresztą na filmie widać, jak pies 2 razy chce uj🤬 swojego partnera. Nie znam się, ale to chyba nie świadczy o doskonałym ułożeniu psa.
Śmieszne jest, że do człowieka gryzionego przez psa (co zapewne boli) krzyczy "DON'T MOVE".... no k🤬a nie wiem, czy bym posłuchał... miałem wrażenie, że z miłości do psa zaraz odstrzeli delikwenta.
Nikt tutaj nie poucza...
Tylko śmieszny jest głos tego policjanta. O przepraszam... bardziej pasuje "głosik".
To, że psa trzeba uspokoić to oczywiste, zresztą na filmie widać, jak pies 2 razy chce uj🤬 swojego partnera. Nie znam się, ale to chyba nie świadczy o doskonałym ułożeniu psa.
Śmieszne jest, że do człowieka gryzionego przez psa (co zapewne boli) krzyczy "DON'T MOVE".... no k🤬a nie wiem, czy bym posłuchał... miałem wrażenie, że z miłości do psa zaraz odstrzeli delikwenta.