📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:40

szukam sponsora na rower do freeride'u, kamerkę sobie już kupię

no super znalazles kanal futureshortes i teraz tym spamujesz grautluje retardzie
Cytat:
Najtańsza wersja tego modelu kosztuje 200$ więc nie aż tak źle.
Trzeba wziąć pod uwagę że przelicznik na Europę wynosi 1$=1€. W Stanach to pewnie i tanio, u nas będzie jak zwykle w ciul droga.

Teraz Go Pro HD Hero 2 kosztuje ok. 1200zł, na ebayu można wyrwać za 1000zł. Pierwsza część Hero to wydatek rzędu jakichś 800zł.
Ja poluję na 2-kę na moto, ale to daleka przyszłość ze względu na brak funduszy, na razie korzystam z chińskiej podróby MD 80 za 22zł i miesiąc czekania na paczkę, ale odradzam ze względu na nieprzemyślane rozwiązania co do mocowań i ogólnie złe ustawienie soczewki
Ja poluję na 2-kę na moto, ale to daleka przyszłość ze względu na brak funduszy, na razie korzystam z chińskiej podróby MD 80 za 22zł i miesiąc czekania na paczkę, ale odradzam ze względu na nieprzemyślane rozwiązania co do mocowań i ogólnie złe ustawienie soczewki

Ja tam ze sportu to głównie preferuję podnoszenie ciężarów - zwłaszcza pięćdziesięciogramowych
ale filmik ambitny przyznać muszę.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie