Oryginalny opis filmu:
"Uli Emanuele pilots what is possibly the most technical and difficult BASE jump ever. For the past 3 years Uli has been dreaming about and preparing for what could be a world record jump. With just his wingsuit and hiking poles, he climbs to his exit point and realizes there is no turning back."
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no i c🤬j, nie udało się...
idejakprzecinak napisał/a:
no i c🤬j, nie udało się...
Co ty p🤬lisz? Oglądnij do końca,potem sie wypowiadaj.
IOI
2015-07-03, 12:49
@up dobze mowi, koniec nie taki jak powinien byc, nuda.
@up dobze mowi, koniec nie taki jak powinien byc, nuda. - serio? dobże? serio?!
Btw. Skakałem ostatnio z 4000m, ale zwykły spadochron. Zajebiste przeżycie, a takie coś to już przec🤬j jest.
konto usunięte
2015-07-03, 14:03
No, i to jest pasja i adrenalina. A nie te jeżdżenie z🤬bocyklami, przed którymi tak się niektórzy brandzlują.
konto usunięte
2015-07-03, 14:21
aż dziwne, że mu się jaja zmieściły...
Ciekawe ile "dziurek" nas jeszcze czeka...
od 1:30
sadol.pl/przelot-przez-dziurke-vt191561.htm
konto usunięte
2015-07-03, 18:17
Nie rozj🤬 się, nie ma piwa.
konto usunięte
2015-07-03, 18:24
Dzięki za opis.
konto usunięte
2015-07-03, 18:49
Aż sam bym spróbował tak polecieć.
ari4
2015-07-03, 18:59
Ja bym tę dziurę otynkował od środka na brązowo
konto usunięte
2015-07-03, 19:01
poj🤬y many
@UP: Dokładnie. Dziś imponujący jest kompletny brak instynktu samozachowawczego, no poj🤬e czasy.