Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bestia_z_cricolandu 2025-05-29, 19:07 1
Pogromcacz🤬chówKKK napisał/a:

Gościu,takie rzeczy Masz na jewtube...a Ty z hardem wyskakujesz.

Gościu, proponuję podszkolić się trochę w sztuce sarkazmu. 🙂
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2025-05-29, 19:14
Co pije krowa?
Zgłoś
mastal 2025-05-29, 19:34
Nieodpowiedzialny rolnik, przecież mogło mu krowę rozj🤬
Zgłoś
PogromcaczarnuchówKKK 2025-05-29, 19:57
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Gościu, proponuję podszkolić się trochę w sztuce sarkazmu. 🙂

Obok prawdziwego sarkazmu to Ty nawet nie stałeś.
Zgłoś
Shizol 2025-05-29, 20:17
Jakby ścisnąć krowę i puścić to by zassało ogień do środka i by jebła.
Zgłoś
Metyl30 2025-05-29, 20:30 1
ale ma wyj🤬e
Zgłoś
Sramnawas 2025-05-29, 21:34
Hmm a jak by na czas dojenia kiedy krowy stoją , każda miała taki wylot na stałe i podłączono by rury do kompresora to y był metan za free , dobre dostanę Nobla ? H h eko terroryści
Zgłoś
angel_punx 2025-05-29, 22:07 7
Krowę może na przykład wzdąć po mokrej koniczynie. Jak byłem gówniarzem a ojciec miał jeszczę gospodarkę jedna z naszych krów rano wj🤬a się na pole z koniczyną. Jako że był poranek to na koniczynie była rosa. Ojciec żeby jej pomóc użył co miał pod ręką, zęba z bron i młotka. Krowy mają stosunkowo gróbą skórę. Nasz ówczesny lokalny weterynarz czasami jak tak robił to dla jaj przykładał zapaloną zapalniczkę.
Zgłoś
M_A_X 2025-05-29, 22:13
sothis napisał/a:

Tak, ten zabieg na bank nie wpływa na komfort krowy.

A jak się na koniec przy słabym ciśnieniu ogień cofnie to nic nie wybuchnie ???
Zgłoś
Traba 2025-05-29, 22:40
sothis napisał/a:

A Ty expert jesteś I wiesz co krowa ma w dupie a co jest jej komfortem?
Może jeszcze powiesz że pszenice boli jak się ją rżnie... Sierpem.
Zgłoś
Fiolekx3 2025-05-29, 22:45 3
angel_punx napisał/a:

Krowę może na przykład wzdąć po mokrej koniczynie. Jak byłem gówniarzem a ojciec miał jeszczę gospodarkę jedna z naszych krów rano wj🤬a się na pole z koniczyną. Jako że był poranek to na koniczynie była rosa. Ojciec żeby jej pomóc użył co miał pod ręką, zęba z bron i młotka. Krowy mają stosunkowo gróbą skórę. Nasz ówczesny lokalny weterynarz czasami jak tak robił to dla jaj przykładał zapaloną zapalniczkę.

Ktoś w końcu coś wie . Po kartoflach po głąbach z kalafiora brokuła wyka

podpis użytkownika

Sadol
Zgłoś
DeJJv 2025-05-29, 23:24 1
Nie chce nikogo obrażać ale by pasowało.... czasami bydło nabawi się nadmiernych gazów i albo zdechnie albo człowiek ma ciutke IQ (więcej niż 30% użytkowników Sadistic do kupy razem wziętych) i potrafi mu pomóc. W tym celu wbija się rurkę między trzecie a czwarte żebro aby gazy wydostały się z żołądka. Jeśli rolnik nie pomoże to owa sztuka raczej "pęknie" z nadmiaru gazów i nadaje się do utylizacji. Przy obecnych wysokich cenach wołowiny to strata rzędu 8-10 tys pln. Dziękuję za uwagę. Pozdrawiam
Zgłoś
Medikk 2025-05-30, 0:44 1
sothis napisał/a:

To jest najzwyklejsze zabieg trokarowania, nic specjalnego.
Zgłoś
sothis 2025-05-30, 0:57 1
M_A_X napisał/a:

A jak się na koniec przy słabym ciśnieniu ogień cofnie to nic nie wybuchnie ???

Zależy co tam włożysz, jak petarde to może i tak.

Traba napisał/a:

A Ty expert jesteś I wiesz co krowa ma w dupie a co jest jej komfortem?
Może jeszcze powiesz że pszenice boli jak się ją rżnie... Sierpem.

No zasadniczo nie muszę być ekspertem zeby sobie umieć wydedukowac, ze cos mogłoby być nieprzyjemne. Np ja nie muszę wsadzić sobie dildosa w dupe, żeby wiedziec ze to nie dla mnie. Ty masz inaczej?

Medikk napisał/a:

To jest najzwyklejsze zabieg trokarowania, nic specjalnego.

W porządku, ja nie neguje ze tej krowie nie dzieje sie krzywda. Jedynie kompletnie nie zgadzam sie z założeniem, ze jej to nie sprawia dyskomfortu. Przecież ten wycięty w skórze i mięśniach otwór musi być podatny na stany zapalne, ropieć, swedziec etc.
Zgłoś
Medikk 2025-05-30, 1:03 2
sothis napisał/a:

Zależy co tam włożysz, jak petarde to może i tak.
No zasadniczo nie muszę być ekspertem zeby sobie umieć wydedukowac, ze cos mogłoby być nieprzyjemne. Np ja nie muszę wsadzić sobie dildosa w dupe, żeby wiedziec ze to nie dla mnie. Ty masz inaczej?
W porządku, ja nie neguje ze tej krowie nie dzieje sie krzywda. Jedynie kompletnie nie zgadzam sie z założeniem, ze jej to nie sprawia dyskomfortu. Przecież ten wycięty w skórze i mięśniach otwór musi być podatny na stany zapalne, ropieć, swedziec etc.

Nie ten zabieg nie powoduje bólu czy dyskomfortu w najmniejszym stopniu. Bardziej bolesna jest kolka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie