Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Tibianus1991 2025-05-30, 6:14
podgrzewa atmosferę, bedzie r🤬anie
Zgłoś
CanesVenatici 2025-05-30, 8:25
KajkoKokosz napisał/a:

Gdyby się tam nie wbił i nie uwolnił tych gazów, to krowa mogłaby zdechnąć, bo te gazy by ją rozdęły. Krowy produkują duże ilości metanu i są nawet jakieś głupoty im podawane, żeby to zmniejszyć. Pewnie krowa czegoś się nażarła, pamiętam że krowom nie wolno czegoś jeść, bo potem dostają boleści i zaczyna je wzdymać jak w tym przypadku.

mokrego siana
Zgłoś
PanWladca 2025-05-30, 9:04
Zapalanie ognia nie jest na pokaz. Powoduje szybsze wyrostanie się gazów. W niektórych przypadkach wogóle bez tego gazu nie wyjdą wiem od laski weterynarza z która wymienialiśmy płyny wiele razy.
....a propo, laski weterynarzy to stosunkowo niedopuszczone kobiety. Moja znajomość wprost mi powiedziała że nie miała ochoty na swojego męża. Pytam się jej dlaczego , a ona mówi że specjalizuje się jako inseminator bydła to ja po prostu obrzydziło
Zgłoś
Regex 2025-05-30, 10:01
Sidyk napisał/a:

A kaniulę widzieli?

Ty nie widział, bo to nie kaniula a trokar.
Zgłoś
panar3 2025-05-30, 15:02
edek_kotek napisał/a:

Ogień jest po to żeby nie śmierdziało gazem

Masz piwko bo mnie rozbawiłeś. A co do "gazu" to jest to metan, który jest bezwonny.
Zgłoś
darek1234 2025-05-30, 18:08
sej_maj_nejm_bicz napisał/a:

Co pije krowa?

Wodę. Żeby jednak wyhodować 1 kg wołowiny to potrzeba 15 tysięcy litrów wody, więc ekolodzy mają rację

Regex napisał/a:

Ty nie widział, bo to nie kaniula a trokar.

W chirurgii: Trokar składa się z zewnętrznej kaniuli (prowadnicy) oraz wewnętrznego trzpienia (obturatora). Obturator umożliwia bezpieczne i dokładne przebicie tkanek, a kaniula służy do wprowadzenia narzędzi i kamery do jamy brzusznej.
Zgłoś
edek_kotek 2025-05-30, 18:47 1
panar3 napisał/a:

Masz piwko bo mnie rozbawiłeś. A co do "gazu" to jest to metan, który jest bezwonny.

Nie rozbawiłeś tylko rozbawiłaś , dzięki za piwo.
Zgłoś
antychryst333 2025-05-30, 18:49
Zgłoś
Traba 2025-05-31, 0:58
sothis napisał/a:

Zależy co tam włożysz, jak petarde to może i tak.
No zasadniczo nie muszę być ekspertem zeby sobie umieć wydedukowac, ze cos mogłoby być nieprzyjemne. Np ja nie muszę wsadzić sobie dildosa w dupe, żeby wiedziec ze to nie dla mnie. Ty masz inaczej?
W porządku, ja nie neguje ze tej krowie nie dzieje sie krzywda. Jedynie kompletnie nie zgadzam sie z założeniem, ze jej to nie sprawia dyskomfortu. Przecież ten wycięty w skórze i mięśniach otwór musi być podatny na stany zapalne, ropieć, swedziec etc.

Trochę za bardzo presnoalizujesz krowę. Ona nie ma aż tak rozwiniętego układu nerwowego jak człowiek. Nie ma rąk aby się podrapać. W tamto miejsce nie sięga niczym akurat.
Temat nie ropieje bo jest dbany, czyszczony.

A wracając że jesteśmy dlatego ludźmi bo próbujemy się postawić na miejscu innych stworzeń nie neguje Twojej empatii I pochwalam.
Jednak trzeba do tego podchodzić z rozumem bardziej niż emocjami.
Zgłoś