Świeżo ściągnięte z DE, jeszcze na faszystowskich blachach, i sądząc z wqrwienia właściciela jak podjechał (baba prowadziła), to wykupione tylko OC

.
Nawet cos tam słychać było, jak rozmawiał z kimś przez tel., że szybko go trzeba przewieźć z powrotem do Niemiec i dogadać się z poprzednim właścicielem i zgłosić tam szkodę
Efekt finalny:
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Ale widać po rejestracji, ze raczej nie kupione, chyba, że Pan jest zameldowany w Niemczech. Na handel i dojazd do Polski są przecież próbne z datą
Bmki z tych roczników mają wadliwa chłodnice recyrkulacji spalin , więc to nic dziwnego . W necie jest pełno zdjęć spalonych gratów . Wpiszcie w Google bmw fire i zobaczcie grafiki . Była na to akcją naprawcza ale I tak dalej się palą .
yfd
2022-07-07, 17:43
Dupa piecze zawistnego polaka. Jakby to był stary volkswagen i płaczący dziadek to też byś się śmiał?
konto usunięte
2022-07-07, 18:50
EGR zbiera żniwo we wszystkich beemkach z dieslem pod machą z lat 2012-2018. Rozwiązanie to wymiana chłodniczki egr na akcji serwisowej albo kupno auta wyprodukowanego minimum w drugiej połowie 2018 r.
eFka wiec pewnie egr, trzeba być totalnym laikiem żeby nie sprawdzić tego przed zakupem, przypadków już było na pęczki
konto usunięte
2022-07-07, 20:10
Ludzie są okropni jak jeździłem oplem do sklepu a mam z 300 metrów to nic nie gadali a jak teraz jeżdżę bmw F 2015r to mnie linczują że szpanuje
konto usunięte
2022-07-07, 20:35
W bejcy użycie migacza trzy razy na dystansie kilometra włącza tryb samodestrukcji
Jest BMW jest ogień
Marcusfff napisał/a:
Podobno niechcący włączył kierunkowskaz zmieniając pas.
Od 2023 włączenie kierunkowskazu w BMW ma detonować bombę pod siedzeniem...