Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Gorąco tutaj
Krukotron • 2025-02-19, 23:34
To się wydarzyło w miasteczku w okolicach Torunia,
Słyszałam ze pijany pan chciał rozpalić w piecu, ogień mu poleciał w twarz i piec wybuchł, zawaliło się na pokój dziecięcy, 4 osoby trafiły do szpitala w stanie krytycznym i 2 osoby zmarły (ten pan i dziecko zostało zmiażdżone)

(PS. to mój pierwszy post)

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Kaczelusznik 2025-02-20, 14:31
Z faktu, że miasto mi znajome to mogę na spokojnie powiedzieć o wersji z tym, że wybuchła źle zainstalowana butla z gazem
Zgłoś
maksym_gorki 2025-02-20, 18:56
jkllll485 napisał/a:

poparzyło.

Znaczy wybieliło? Przeżył ten challenge?
Zgłoś
Pawlogen 2025-02-20, 19:25
Jakoś za zielono na rozpalanie w piecu
Zgłoś
mazga50 2025-02-20, 23:43
Krukotron napisał/a:

(ten pan i dziecko zostało zmiażdżone)

Na "pan" to trzeba zasłużyć. Używaj kobieta/mężczyzna i znaków przystankowych, bo zdanie długie jak soliter.
Zgłoś
jkllll485 2025-02-21, 9:32 1
maksym_gorki napisał/a:

Znaczy wybieliło? Przeżył ten challenge?

Przeżył jako, że naj🤬y do 3.5 promila za bardzo też nie zdawał sobie sprawy z tego co właśnie odj🤬. Widuję go na mieście nie raz to szyja nosi ślady poparzeń-zabliźnione ale tam i klatka piersiowa ucierpiała.

[ Dodano 2025-02-21, 09:32 ]
Pawlogen napisał/a:

Jakoś za zielono na rozpalanie w piecu

Pewnie palone w piecu dla ciepłej wody w kranie.
Zgłoś