i ilośc wody.... haha.. nie powiem juz o zamkniętych na klucz drzwiach jak coś robisz tuz przed nimi..
Nie obrażajcie Antka, bo Szwagier się na was zemści... biedak się wyprowadził z tej małej budy, to nic dziwnego, że w większym domu nie wie co i jak

podpis użytkownika
Aut vincere, aut mori.
szkoda, że ta zostawiona przy płonącym krzaku butla z gazem nie p🤬lnęła
Oponka napisał/a:
czekalem na to
Co on tam, naszczał do tego wiaderka czy napluł?
podpis użytkownika
Sa momenty, sa chwile, sa ludzie i sa debile
Oponka napisał/a:
Butla wcale tak łatwo w pożarach nie wybucha, więc tutaj takiej szansy nie było. Natomiast jak postanowił zap🤬lać do chaty po wodę, nie zakręcił butli, tylko zawór na palniku, więc była szansa, że stopi się wąż i zapali gaz .... mogło to ciekawie wyglądać, od tego skaczącego palącego się weża zająłby się samochód... rozmarzyłem się

Od razu widać, że ten gość to zwykła p🤬da.
podpis użytkownika
czasem.. żeby wygrać wojnę trzeba spalić wioskę
poziom intelektu Spada coraz bardziej z roku na rok szkoły wypluwają debili umysłowych ... masakra ... na całym świecie ... Młodzi to debile co bez telefonu są amebami , a starszych dziadków rozumiem że mają problemy zdrowotne i ciała i wpływa to na to że wierzą religijnym zboczeńcom i oddają im kase .... MAsakra
Asuritta napisał/a:
poziom intelektu Spada coraz bardziej z roku na rok szkoły wypluwają debili umysłowych ... masakra ... na całym świecie ... Młodzi to debile co bez telefonu są amebami
Ale wiesz, ze takie p🤬lenie jest w każdym pokoleniu od setek lat? W latach 60-tych starsi tez narzekali na młodych, ze jedynie im w głowach tańczenie rock and rolla i rozbijanie się "szybkimi" samochodami. C🤬ja wiedzieli o zyciu, bo nie przezyli wojny. W latach 90-tych młodym było tylko w głowach rap/ techno/ granie na commodore i c🤬ja wiedzieli o życiu, bo nie musieli dorastać za komuny. Teraz z kolei taka śpiewka - c🤬ja wiesz o życiu, bo masz telefonik, internet i strimy... Weźcie skończcie p🤬lić na młodych i zajmijcie się poprawą jakości swojego życia, zgredy
Hege napisał/a:
Czy ktoś może wyjaśnić co on zamierzał z tą butlą zdziałać?
wypalał chwasty