👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

gość w 1:06 się porządnie zachował, broni swojej kobiety, a nie jak to robi większość spieprza pierwszy...

Wychodzi, że kobiety mają większe jaja od swoich facetów...

podczas kręcenia "Super rider" złapała go policja, oto co napisał w komentarzu nasz polski Remi
Cytat:
Po 1 skoku do sprężarki pompującej konia dostał się piach więc koń zdechł. Udało mi się uciec do łazienki
ale tam mi się supełek zrobił na sznureczku od stroju i nie mogłem zdjąć. Zanim się przebrałem wpadła ochrona, potem policja. Potem trafiłem do aresztu, potem przewieziono mnie na noc do innego aresztu. Grozi mi bardzo wysoka grzywna i 3 lata więzienia, ale za kratki raczej nie trafię (mam nadzieję). Póki co, cieszę się wolnością. Nie złamano we mnie ducha. Never say die, never give up !
wardegasa 3 mies. temu 378

za to "
" w tytule to powinni cię powiesić za jaja i tak długo tłuc po ryju aż ci się ze szczęki zrobi "
"

anionimek,
Dzięki wielkie, lubie wieszanie za jaja!! ale bez tłuczenia po ryju, pozdrawiam
p.s. dodawałem to po 22 więc miałem już dobrze %% i musisz mnie zrozumieć, a jak chciałem zedytować to już mi nie pozwolili...
Co do filmiku to najbardziej mnie śmieszy ten 1 co polazł w drugą stronę w ogóle, ciekawe co ja bym zrobił...
Dzięki wielkie, lubie wieszanie za jaja!! ale bez tłuczenia po ryju, pozdrawiam

p.s. dodawałem to po 22 więc miałem już dobrze %% i musisz mnie zrozumieć, a jak chciałem zedytować to już mi nie pozwolili...

Co do filmiku to najbardziej mnie śmieszy ten 1 co polazł w drugą stronę w ogóle, ciekawe co ja bym zrobił...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie